Cum sa faci bani online

Sunt extrem de multe site-uri care te invata cum sa faci bani online. Doar in teorie, pentru ca in practica, nimic din ce scrie pe respectivele site-uri nu se poate realiza. Mai exact, daca te alaturi afacerii infloritoare, vei lua o mare teapa. Singura metoda sigura de a face bani nu este sa faci nimic, asa cum se lauda respectivii, ci sa muncesti cu adevarat. Iar rezultatele se vor vedea cu siguranta. Cum poti sa faci bani online intr-un mod sigur?

Sunt cateva metode prin care, daca te tii de treaba, este aproape imposibil sa nu faci bani chiar si daca lucrezi de unul singur sau alaturi de 1-2 prieteni. Care sunt aceste metode?

1. Marketingul afiliat – ce este acesta? Prin marketing afiliat, magazinele online iti ofera posibilitatea sa fii un intermediar intre client si magazinul afiliat. Practic, tu faci reclama magazinului afiliat, plasezi un link sau un banner spre un magazin online, iar daca un vizitator al site-ului tau da click pe link si merge pe respectivul magazin online, iar apoi realizeaza o comanda, tu vei primi un comision din valoarea respectivei comenzi. Nu este simplu, trebuie sa muncesti mult pentru ca site-ul sau site-urile tale sa creasca, numarul de vizitatori sa se multiplice si tot mai multe click-uri eficiente sa primesti. Practic, traficul tau este eficient atunci cand conversia este tot mai mare. Adica, atunci cand procentul dintre cei care intra de pe site-ul tau pe magazinul online respectiv, realizeaza si o comanda.

Citeste si:  ASUS ExpertBook B14, un ultrabook subtire si usor

2. Devino un reseller web – Nu trebuie sa fii un as in domeniul tehnicii moderne, nu trebuie sa stii programare la nivel inalt, nu trebuie sa fii specialist in vanzari, trebuie doar sa iti doresti sa pornesti o afacere de care sa te tii si de pe urma careia sa castigi bani online. Cumpara un pachet de gazduire reseller si daca ai cativa prieteni pentru care deja lucrezi, ocupandu-te de site-urile lor si de pachetele de gazduire, acum poti lucra mult mai organizat. Cumperi de la o firma deja existenta un pachet de reseller si apoi il imparti in mai multe pachete, in functie de nevoile fiecarui client. Iar daca vrei sa te extinzi, pur si simplu vinzi pachete de gazduire web, exact cum o face firma de la care ai achizitionat serverul, astfel incat sa nu te pierzi in numarul mare de conturi pe care ar trebui sa le faci pentru fiecare client in parte. Iar, ceea ce e mai important, daca vor exista probleme tehnice, nu te vei ocupa tu de reabilitaea lor, ci compania principala.

3. Fii un freelancer costiincios – Daca nu iti doresti sa fii batut la cap zi de zi de un sef cicalitor, este cazul sa lucrezi pe cont propriu. Exista destule site-uri pe internet in care vei gasi proiecte pe care sa le duci la bun sfarsit fara presiune. Fie realizezi un logo pentru un site nou, fie scrii articole pentru un site de gadgeturi. Nu trebuie sa fii expert, trebuie doar sa stii ce faci si sa vrei sa te dezvolti. Freelancingul este o meserie de viitor.

Citeste si:  MacBook Air, Pro si Mac mini M1: data lansarii, pret, fisa tehnica…tot ce trebuie sa stii

Salvează