GAM-120-W – noul mouse fara fir oferit de Deltaco Gaming

Cu GAM-120-W sau Wireless lightweight gaming mouse, compania Deltaco Gaming adauga un nou periferic in catalog destinat tuturor gamerilor care au obiceiul sa foloseasca un mouse fara fir in timpul jocului. Universul gamingului pe PC este un univers ce are propriile sale coduri, propriile sale specificitati. Astfel, pentru persoanele care nu sunt chiar atat de pasionate de gaming trebuie sa spunem ca pentru un gamer cele mai importante lucruri sunt o conexiune buna si un computer. Insa, dincolo de acestea, trebuie sa tinem cont si de periferice.

Compania Deltaco Gaming propune un mouse nou care va seduce cu siguranta un numar mare de gameri.

GAM-120-W, un mouse fara fir care se face remarcat

Acest mouse propus de Deltaco Gaming impresioneaza prin culoarea sa. Alb peste tot, fara sa vorbim de retroiluminare. La fel ca in cazul tastaturii, acest mouse primeste un sistem de retroiluminare, de mare efect atunci cand joci.

In privinta tehnologiilor si performantelor, regasim un senzor care merge pana la 4800 DPI pentru o precizie de top in timpul miscarilor. Mouse-ul este, de altfel, echipat cu un total de 7 butoane, cu o baterie de 600 mAh, care se poate incarca cu ajutorul unui port USB.

Conexiunea dintre mouse si computer se face prin intermediul unui nano receptor USB via RF 2.4 GHz. Raza de actiune este de aproximativ 10 metri. De notat este faptul ca, chiar daca cablul se poate folosi pentru a incarca mouse-ul prin intermediul unui port USB-A, permite folosirea mouse-ului si cu fir.

Citeste si:  5 Abilităţi pe care le poţi învăţa la cursurile IT şi care chiar te ajută la job

Un detaliu important ar fi dimensiunea si greutatea mouse-ului, 111X57X186mm pentru o greutate de 90 de grame. Un mouse care vine sa completeze gama constructorului, de altfel destul de generoasa.

Mouse-ul fara fir Deltaco GAM-120-W este propus la un pret de aproximativ 99 de euro. Tu ce parere ai despre acest mouse oferit de Deltaco? Merita investitia?

Sursa: https://www.planet-sansfil.com/informatique/gam-120-w/