Recenzie Acer Spin 5, un laptop hibrid care are cu ce sa te atraga

La Acer, laptopurile portabile apar una dupa alta, ca ciupercile dupa ploaie, dar nu seamna deloc intre ele. Iar noul laptop Acer Spin 5 este un model care mizeaza totul pe suplete, pe constructie, dar si pe pretul sau destul de abordabil.

Acer Spin 5 este un model recent de PC hibrid, care apartine celebrei marci taiwaneze. Este un dispozitiv care se afla pe primele locuri pe segmentul unor preturi medii, deoarece se vinde cu aproximativ 200 de euro.

Pentru cei care studiaza si cei care lucreaza mult si care apreciaza productivitatea, laptopul Acer Spin 5 de 13, 3 inchi, pune la dispozitia lor o tastatura foarte placuta, dar si un touchpad, cu o suprafata foarte reactiva. In acelasi timp, tastatura este silentioasa si confortabila.

Pe partea stanga, in lateral, laptopul detine urmatoarele porturi: alimentarea, 1x HDMI, 1x USB C si 2x USB 3.0. Pe partea cealalata,  are 1x USB 2.0, butoanele de volum si de power, LED-urile de status, un jack audio si un card reader. Pe spate se afla zona sa de racire de unde trage aer. Iar pe pe zona trackpad-ului are amplasat si un senzor de amprenta.

Rezolutia sa este Full HD si ofera cea mai clara si mai luminoasa imagine. Marele sau avantaj- se poate plia la 360 de grade. O experienta radicala minunata.

Citeste si:  Care sunt cele mai bune si cele mai asteptate telefoane Android pentru anul 2018?

Performante. Nu este un laptop gandit pentru jocuri sau lucruri la nivel pro, ci unul care te ajuta la munca de birou sau socializare.

Procesor: Intel Core i5 8250U

RAM: 8GB DDR4

Stocare: SSD 256GB

Ecran: 13.3 inch Full HD IPS

Wi-Fi AC

Bluetooth

Atunci cand vine vorba despre finisaje, Acer Spin 5 este impecabil. Are o carcasa din metal de cea  mai buna calitate, plasticuri bune, rigide, texturizate usor, care seduc ochii si mainile.