Horoscop anual 2024 si zilnic, zodiac unic

Astrologia nu este horoscopul zilnic sau saptamanal citit in graba. A crede asta este ca si cum am crede ca omul este doar ceea ce se vede! Astrologia este stiinta cautarii de sine in relatiile pe care astrele le fac intre ele! Este arta gasirii de sine in fiecare atom din univers!

Astrologia este unul dintre instrumentele dragi noua prin care cerul vine mai aproape si vorbeste mai pe intelesul tuturor pentru a ne ajuta sa ne vedem, recunoastem si folosim genealogia de fi celesti! Prin intermediul planetelor si zodiilor putem invata alfabetul propriei fiintari, un fel de cod genetic ceresc care ne alcatuieste pe toti. Asa cum exista gene pentru ochi albastri, trup puternic, abilitati mentale, asa exista si planete aflate in anumite zodii care fac anumite aspecte ce determina ceea ce suntem in raport cu lumea.

Previziuni astrologice 2024-2025 pentru toate zodiile

Probabil ca cea mai importanta idee despre horoscop pe care o puteti invata este ca toti avem cele 12 zodii pe harta, ca toti avem cele 10 planete si ca toti putem folosi plenar energiile cerului asa cum avem nevoie, in functie de situatia de viata in care ne aflam! Haideti sa urmarim ce spune horoscopul 2024 despre fiecare zodie:

Harta natala a fiecaruia este codul genetic astral! Doar ca spre deosebire de cel biologic, care cu greu poate fi modificat si nu in sens benefic, aceasta harta se modifica precum norii de pe cer in fiecare secunda. Avem cu fiecare respiratie sansa de fi altcineva, cu conditia sa stim lucrul acesta si sa il folosim pentru a creste in intelegerea tainelor ce ne inconjoara si pe dinauntru si pe dinafara! Asta este cea mai buna dovada ca nu suntem doar fiinte biologice, ci si astrologice, adica nu suntem doar fii pamantului, ci mai ales ai cerului!

Astrologia si horoscopul este o cale, nu Calea. Este o cale dintre multe alte cai potrivita pentru cei care vor sa gaseasca in ei puterea de a-si depasi conditionarile si programarile adanc inradacinate in minte de educatie si norme sociale. Ea este din pacate vulgarizata ca o printesa transformata in Cenusareasa, de cei care o pun la munci silnice ce nu vor face decat sa ii scoata si mai tare in evidenta nobletea.

Metafora aceasta o folosim pentru a ne gandi cu totii cum astrologia, dintr-o stiinta magica si esoterica a alchimiei subtile a legaturii pe care omul o face intre cer si pamant, a ajuns o bagatela vulgara de marketare a ziarelor si revistelor de duzina, care vor sa vanda iluzia controlului si cunoasterii de sine in cateva ranaduri scrise la cafea de tot felul de neaveniti!

Important! A nu se ajunge a se folosi horoscopul 2024 ca scuza pentru neputintele si neajunsurile personalitatii si faptelor noastre, asa cum suntem cu totii tentati sa facem intr-o prima faza. Este nevoie sa ne dam seama ca daca pana intr-un moment am folosit fara sa ne dam seama numai partile mai putin constructive dintr-o anumita zodie, depinde numai de noi sa le folosim pe cele constructive pe viitor. Pare simplu si totusi este complicat, pentru ca este atat de comod sa spunem: sunt agresiv pentru ca sunt berbec, sunt posesiv pentru ca sunt taur, sunt superficial pentru ca sunt geaman, sunt emotiv pentru ca sunt rac, sunt orgolios pentru ca sunt leu, sunt critic pentru ca sunt fecioara, sunt indecis pentru ca sunt balanta, sunt tenebros pentru ca sunt scorpion, sunt nestatornic pentru ca sunt sagetator, sunt autoritar pentru ca sunt capricorn, sunt rebel pentru ca sunt varsator, sunt rupt de realitate pentru ca sunt peste.