Google trebuie sa isi revina

Ar fi o companie mult mai buna daca ar gasi o cale cum sa combine tehnologia existenta in aplicatii de top.

Google. Fie ca il iubesti sau il urasti, sau cel mai probabil iubesti sa il urasti.

Este ciudat sa spunem asta despre profitabilul si onorabilul gigant din Silicon Valley, dar Google chiar are o multime de potential.

Google are cateva dintre cele mai puternice servicii cloud, inteligenta artificiala lider de piata dar puterea pare a fi departe de atins, din cauza esecului de a nu face ceea ce Apple face mai bine- a integra ceea ce are in ceva elegant si folositor.

Squoosh si Snapseed in Google Photos
Sunt doua probleme mari cu servicile de altfel perfecte ale lui Google Photos. Prima este lipsa oricarui mod de a micsora marimea unei poze. Oricine vrea sa posteze poze pe internet, lucreaza sub regimul lui Google, pentru a optimiza paginile pentru telefon. Ceea ce inseamna ca pozele trebuie sa fie cu mult mai mici decat cum le produc camerele.

A doua problema este ca instrumentele de editare a pozelor integrate in Google Photos sunt slabe si limitate. Drept rezultat, oamenii care folosesc instrumentele Google sfarsesc sa faca gimnastica absurda pentru a posta o poza pe internet.

Auto stergere in Gmail
Google a inceput rularea unei noi functii anuntate in Mai, pentru Istoricul de Locatii al lui Google Maps. Dupa un timp ales de utilizator, Google promite ca va uita unde am fost si ce am facut online. Buna idee Google, dar emailurile sunt pline de date personale nesigure, pentru care avem nevoie de ajutor. Google ar putea adauga auto stergere si la Gmail.

Citeste si:  Pro și contra - totul despre aplicațiile de pariuri online

Extensii Chrome pe Android si iOS
Extensiile Chrome pot fi fantastice si puternice, dar renuntam le ele daca folosim Chrome pe Android sau iOS. Poti folosi extensii pe Firefox, sau alternative de Chrome ca si Wiki Browser pe Android. Dar ar fi si mai bine daca am putea folosi extensii Chrome reale pe Chrome real pe Android.