CES 2020: DELL Latitude 9510, un Notebook de la DELL de 15 inchi cu IA, WiFi 6 si 5G

DELL profita de CES 2020 pentru a anunta in avanpremiera sosirea unei noi game de laptopuri dedicate profesionistilor. Aceasta noua gama va debuta odata cu DELL Latitude 9510.

In timp ce multi se gandeau ca smartphone-ul va inlocui mai devreme sau mai tarziu laptopul, acest lucru se pare ca nu se va concretiza inca. PC-urile de birou dispar incetul cu incetul intr-adevar insa laptopul ramane o unealta de lucru sau de navigare inca interesanta.

Si DELL nu pare dispus sa renunte la acest segment in care opereaza de cateva decenii deja. DELL Latitude 9510 se anunta a fi primul dintr-o gama care se vrea Ultra-Premium, pentru profesionisti.

Astfel, aflam ca acest nou venit are o autonomie de 30 de ore. O autonomie de 30 de ore posibila datorita Express Charge, Inteligentei Artificiale si mai multor tehnologii moderne.

Acest model mosteneste de altfel un ecran de 15 inchi Full HD. Greutatea sa este anuntata la 1,45 de kilograme. Laptopul integreaza procesoarele Intel CoreTM i7 de a 10-a generatie si este pregatit pentru tehnologia vPro.

5G si WiFi 6 pentru un plus de mobilitate conectata. Acest nou venit mosteneste ultimele norme posibile in materie de conectivitate. Astfel, este dotat cu WifFi 6 pentru a profita din plin de retelele wireless. Si mai bine, integreaza un modem 5G care permite conectarea directa pe o retea data mobile, ca si in cazul unui smartphone. DELL a integrat antenele 5G in difuzoare. Asta pentru a profita din plin de ecranul InfinityEdge. In materie de securitate acest nou venit va beneficia de Express Sign-in. Este vorba despre detectarea prezentei utilizatorului care permite o conexiune mai rapida si un plus de securitate, performante crescute. Laptopul va fi disponibil incepand cu 26 martie 2020.