Compatibilitate zodii – femeia si barbatul din fiecare zodie

Intre doua semne zodiacale de mare compatibilitate, totul pare mai usor. Intalnim acest tip de compatibilitate in viata nu foarte des, dar o recunoastem usor.

Este vorba despre acei oameni cu care simtim ca inca de la primul contact suntem „pe aceeasi lungime de unda”. Pe de alta parte, intre zodiile cu compatibilitate mai mica este nevoie de multa munca si de multe compromisuri, dar si satisfactia este pe masura.

A intelege compatibilitatea intre zodii ne da un avantaj de mare importanta in relatiile cu cei din jur. Stiind exact de ce unele relatii functioneaza mai usor decat altele si intelegand exact ce tip de compromisuri ar trebui facute pentru a aduce o relatie mai putin compatibila intr-un punct in care devine functionala, navigam mai usor apele tulburi ale destinului.

Folosind aceste informatii valoroase, initiatii in astrologie pot intui daca o relatie va functiona sau daca va arde prea rapid resursele de rabdare si disponibilitatea de compromis a partenerilor. Astfel putem evita relatii toxice inainte ca macar sa se intample si putem invata cum sa tinem in echilibru si sa reparam relatii disfunctionale. Urmariti mai jos horoscopul compatibilitatilor intre femeia si barbatul fiecarei zodii in parte.

Horoscop compatibilitati pentru toate zodiile

Semnul zodiacal este un important factor determinant in modul in care evoluam din punct de vedere al caracterului. Pozitia astrelor in momentul nasterii nu ne decide soarta, insa functioneaza precum o busola gata sa ne arate drumul si sa ne ghideze cu intelepciune daca suntem deschisi pentru a le citi semnele.

Astrologia nu arata calea, ci directia, mai departe depinde de fiecare sa isi gaseasca drumul potrivit. Cariera, viata de familie si chiar si dragostea sunt influentate de compatibilitatea dintre zodii, pentru ca modul in care fiecare din noi actioneaza este influentat de astre.

A cunoaste modul in care zodiile interactioneaza, comunica si pot colabora este un mod de a fructifica la maxim fiecare relatie, fie ea profesionala, cu membrii de familie sau cu partenerul de viata. In primul rand este important de inteles ca nu exista zodii incompatibile. A cita incompatibilitatea dintre zodii pentru un esec personal in relatia cu altcineva este doar o scuza in spatele careia nu avem decat de pierdut daca ne ascundem.

Desi nu exista semne incompatibile, exista semne foarte compatibile si semne mai putin compatibile. Aceasta compatibilitate dicteaza cat de usor se vor intelege doua semne zodiacale, insa sub nici o forma nu elimina posibilitatea de relatii armonioase intre semne mai putin compatibile. Cunoscand aceste valori ale compatibilitatii si cunoscand in detaliu caracteristicile fiecarei zodii, va fi mult mai usor sa ne armonizam cu cei din jur.