Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P), un laptop mai ecologic?

Acer a prezentat Acer Aspire Vero 15, un nou laptop cu un design mai prietenos cu mediul inconjurator si cu caracteristicile de performanta de care utilizatorii au nevoie.

Asa defineste Acer acest nou laptop, proaspat scos din cutie. Este o noua completare a gamei Aspire de la Acer, lansata in urma cu mai bine de 20 de ani. De atunci, marca a continuat sa ofere diferite modele din ce in ce mai performante.

Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P), din plastic reciclat pentru binele planetei

Asta ne spune brandul atunci cand prezinta acest nou model, care are un sasiu cu o crestere de 30-40% a procentului de plastic PCR folosit in designul sau si care a reusit sa reduca emisiile de CO2 cu 30% in faza de productie.

In plus, sasiul este lipsit de vopsea si contine mai putini compusi organici volatili. Acer sustine, de asemenea, ca 50% din tastele tastaturii si carcasa adaptorului sunt realizate din materiale PCR. Iar pentru a duce cercetarea un pas mai departe, trackpad-ul OceanGlass foloseste, de asemenea, plastic reciclat din ocean.

Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P) dispune de un ecran Full HD de 15,6 inchi cu un raport de aspect de 16:9. La baza acestui laptop, Acer ofera procesoare Intel pana la Core i7 din a 13-a generatie si o placa grafica Intel Iris Xe. Acestea sunt insotite de pana la 16 GB de memorie LPDDR5 si doua SSD-uri M.2 cu pana la 1 TB de stocare.

Citeste si:  Un nou mod de a produce electronice curbate

Ramai conectat cu fir sau wireless

Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P) este echipat cu Bluetooth si Wi-Fi 6E, utilizand cel mai recent standard Wi-Fi. Conectivitatea include doua porturi Thunderbolt 4/USB Type-C, doua porturi USB3.2 Gen1 Type-A, un port HDMI 2.1 si o mufa audio. Exista, de asemenea, o camera QHD 1440p care include tehnologiile Acer PurifiedView si PurifiedVoice cu reducere a zgomotului asistata de AI. Aceasta din urma are ca scop imbunatatirea calitatii conferintelor video.

Pret si disponibilitate

Acer Aspire Vero 15 (AV15-53P) va fi disponibil in luna septembrie la un pret recomandat de 899 de lire sterline.

Sursa: https://www.planet-sansfil.com/notebooks/acer-aspire-vero-15/