De ce sa alegi un Chromebook?

Nu te-ai convins inca de faptul ca un Chromebook este alegerea perfecta atunci cand vine vorba despre cel mai bun si mai performant laptop? Dar si cea mai buna alegere atunci cand vine vorba despre pret?

Ce este un Chromebook in primul rand? Un Chromebook este un laptop care ruleaza un sistem de exploatare chrome OS si nu Windows la fel ca si un laptop clasic.

Aparute inca din anul 2011, laptopurile Chromebook, prezinta un raport imbatabil atunci cand vine vorba despre calitate – pret. In plus, sunt foarte usor de utilizat si autonomia bateriei este si ea ridicata.

Pretul este deci un avantaj deloc de neglijat atunci cand vine vorba despre un Chromebook. Sunt foarte ieftine fata de laptopurile care au un sistem clasic Windows. Asta deoarece Chrome OS este un sistem de exploatare gratuit, in timp de Windows este foarte scump.

De asemenea, acestea chiar au fost concepute special pentru a raspunde problemelor legate de pret dar si de calitate Google s-a decis astfel sa lanseze pe piata un laptop simplu, rapid si ieftin pe care toata lumea sa il poate folosi fara frustrari.

Rapiditate. Acolo unde majoritatea laptopurilor sunt lente si se incarca foarte greu, un
Chromebook straluceste prin rapiditatea impresionanta.

Citeste si:  Cum se pune un formular de sondaj in Blogger

Sistemul chrome OS este extrem de optimizat pentru a permite o navigare pe Web rapida de cea mai inalta performanta.

Calitatea materiala. In cazul unui Chromebook, caliatatea materiala este una exceptionala. Asta deoarece constructorii trebuie sa respecte regulile impuse de Google pentru a asigura un produs de cea mai inalta calitate pentru utilizatorii sai.

Astfel ca, in marea lor majoritate, acestea propun un ecran foarte bun, o tastatura foarta placuta si usor de folosit, dar si o carcasa ferma si rezistenta.

In plus, un Chromebook are o baterie care poate dura pana la 12 ore. Folosit normal, acesta nu trebue sa fie incarcat in fiecare zi deci il poti cara cu tine in fiecare zi.