Primele impresii despre Huawei Matebook 16 s

Huawei Matebook 16 sLaptopurile au inceput sa fie preferate din ce in ce mai mult in lume, fiind mult mai portabile, oferind posibilitate de miscare permanenta, dar si din cauza performantelor ce sunt imbunatatite de la an la an. Jobul nu mai este realizat doar la locul de munca si nici educatia nu trebuie desfasurata in sala de clasa, pentru ca in ziua de azi deplasarea si mutarea acestora a devenit normalizata. In astfel de situatii, este important ca orice persoana mobila sa fie echipata cu cele mai bune accesorii si echipamente pentru a face fata provocarilor zilnice si sa isi poata realiza obiectivele in cel mai eficient mod. In acest sens, compania Huawei prezinta clientilor noul laptop matebook 16 s, ce a fost lansat in luna iunie 2022, impreuna cu modelul D 16.

Acest laptop a atras atentia criticilor din domeniul tehnologic, dar si a consumatorilor, datorita performantelor incredibile, display-ului generos 2.5K de 16 inch si dimensiunilor sale slim.

Caracteristici noului Huawei Matebook 16 s

Acest laptop are o configuratie interesanta si impresionanta in acelasi timp. Procesorul de la Intel, cu nucleu i9, este unul dintre cele mai rapide din gama acestora. Este a 12 –a generatie, iar impreuna cu memoria RAM de 16 GB LPDDR5, acesta va functiona exemplar, astfel ca accesarea aplicatiilor si programelor dorite se va realiza prompt, fara timpi mari de asteptare.

Citeste si:  CES 2019 – HP, Acer si Asus isi dezvaluie noile laptopuri

Hardul SSD cu tehnologie NVMe PCIe are o capacitate de stocare de pana la 1T, oferind acum tot spatiul de care o persoana are nevoie. Display-ul de 16 inch are o rezolutie de 2520 x 1680 si 189 PPI, fiind perfect pentru vizionat filme, jocuri dar si pentru munca zilnica din cadrul activitatii profesionale.

Interesanta este camera care are cateva functii de luat in considerare:

  • follow cam poate ajuta la prezentari, aceasta putand urmari utilizatorul atunci cand se misca.
  • virtual background – in timp real se poate schimba background-ul cu unul diferit, in functie de preferinte si nevoie.
  • eye contact.

Ce parere are publicul dupa testarea laptopului emblematic de la Huawei?

Primele impresii au inceput sa apara chiar din prima zi de la lansare. Critici, jurnalisti, dar si amatori de tehnologie au testat si examinat temeinic laptopul, pentru a determina calitatea acestuia. Drept urmare, acestia au fost placut impresionati atat de performantele laptopului, cat si de functionalitatile integrate in acesta. Pentru fani, acest laptop este o aditie minunata in ecosistemul Huawei, deoarece avand in vedere functia Super Device, orice aparat sau accesoriu din gama Huawei va functiona perfect impreuna cu alte echipamente Huawei. De altfel, conform Huawei.com, Matebook 16 S are sanse sa devina cel mai bun laptop al anului 2022.

Citeste si:  Cele mai populare 5 jocuri dintr-un cazino online, în 2023

Azi, abilitatea de miscare si viteza au devenit principalele caracteristici ce predomina viata moderna. Un smartphone nu este de cele mai multe ori de ajuns pentru a indeplini cu succes obiectivele propuse, insa cu ajutorul unui laptop ultraportabil, incredibil de performant si cu un ecran foarte generos, acest lucru poate fi realizat usor oriunde este necesar. Noul Matebook propus de Huawei se inscrie pe lista echipamentelor de inovatie si performanta, fiind perfect pentru activitati de birou, leisure, smooth gaming, studiu si cercetare, pentru antreprenori, oameni de afaceri, freelanceri, traineri de cursuri online, elevi si studenti.