Publica articol

Va oferim posibilitatea de a va promova serviciile si produsele comercializate atat online cat si offline prin intermediul unui articol de tip informativ. Se accepta doar articole ce NU contin link extern.

Pentru a putea insera un link extern dofollow este necesar sa ne comunicati acest lucru si sa achitati o anumita suma pentru un articol cu doua link-uri externe incluse pe domeniul principal sau pe unul din sudomeniile acestui site (onlines.ro, dieta.onlines.ro, sanatate.onlines.ro, etc).

Siteul www.onlines.ro este activ din 2015, are Page Authority 41 si Domain Authority 33.

Articolul trebuie sa fie scris fara diactritice in limba romana si sa contina un minim de 400 de cuvinte. Textul acestuia trebuie sa fie unic, iar acesta nu trebuie sa mai fie reutilizat dupa publicarea acestuia. Toate articolele sunt verificate periodic, iar in cazul in care cel putin un fragment din acesta se gaseste publica in alta parte, atunci articolul este sters de pe site.

Plata se poate face prin PayPal sau transfer bancar. Puteti utiliza formularul de contact daca sunteti interesati oferta noastra de promovare.