CFMOTO CForce 850 XC, un ATV care nu vă va abandona la greu pe drumurile off road dificile

image001Cei care vor să aducă în garajul propriu un ATV 800cc construit la cele mai noi standarde în domeniu pot să opteze cu încredere pentru modelul CFMoto CForce 850 XC echipat cu servodirecție. ATV-ul de față reprezintă una din cele mai noi adiții în gama constructorului din China și este complet pregătit pentru o ieșire pe trasee off-road de dificultate mare, precum și pentru a rezolva diverse sarcini utilitare. Acest vehicul 4×4 de teren se poate conduce cu permis categoria B. Modelul este disponibil în varianta cu omologare T3 (înmatriculabil la primărie) și în versiunea cu omologare Euro 5 (înmatriculabil la poliție). Puteți descoperi întregul lineup de ATV-uri CFMoto în magazinul ATVRom Timisoara, la prețuri competitive. Totodată, pentru personalizare aveți la dispoziție o paletă extinsă de accesorii care cuprinde de la fendere, genți și portbagaje sau cutii și coșuri, până la diferite protecții.

Motorizarea serioasă cu 2 cilindri, în 4 timpi, pe răcire cu lichid, 8 valve, SOHC poate să livreze nu mai puțin de 65 cai putere. Motorul vine cuplat la o cutie de viteze automată CVTech cu trepte L / N / H / R / P modernă și cu modurile de tracțiune selectabile 2WD / 4WD / 4WD Lock. Suspensia independentă cu braț dublu în A pe față și frânele cu discuri hidraulice lucrează împreună pentru a livra o manevrabilitate incredibilă și pentru a contribui la o frânare de precizie.  Veți avea, negreșit, parte de o experiență de riding la înălțimea exigențelor celor mai înfocați fani ai off-road-ului.

Citeste si:  SxS-ul sport cu lățimea 60 inch CFMOTO ZForce 800 EX este un partener ideal pentru off-road

Pachetul standard aduce dotări cuprinzătoare, printre care servodirecția EPS, jante din aluminiu 14 inch, apărători de mâini, protecții pentru brațe construite din aluminiu ușor și rezistent, cui de remorcare 2 inch, spătar pentru pasager, troliu de capacitate 1360 kg, discuri ventilate de frână, faruri cu lumini LED, priză USB, instrumentar de bord cu afișaj LCD multifuncțional ușor de accesat pentru a obține date complete despre călătorie.

CFMoto CForce 850 XC EPS se distinge în clasa sa și printr-un aspect modern și atractiv, pe măsura performanțelor off road dovedite. Modelul beneficiază de patru scheme de culoare diferite: camuflaj, oranj, gri și albastru. Indiferent de cât de solicitantă va fi sarcina la care vreți să supuneți acest ATV utilitar – recreațional pe teren accidentat și variabil, CForce 850 XC vă permite să soluționați problemele mai ușor și cu mai multă încredere. Modelul a fost conceput în cele mai mici detalii și este echipat cu dotări din fabrică, iar multe din aceste dotări se regăsesc ca și accesorii opționale la modelele concurente din aceeași clasă și care fac parte din categorii de preț superioare.

Ansamblul de atribute tehnice de top și dotările standard numeroase fac din ATV-ul CFMoto CForce 850 XC cu servodirecție un aliat serios pentru distracție pe drumuri off road dificile, precum și un ajutor de neprețuit pentru o largă varietate de aplicații în câmpul muncii. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție în cazul în care doriți să aflați detalii suplimentare despre acest ATV de putere mare din gama CFMOTO, despre accesoriile compatibile și echipamentele de protecție off road potrivite pentru dumneavoastră.