Polaris oferă multiple accesorii utile pentru dotarea ATV-urilor Sportsman

image001Polaris Sportsman este numărul 1 în lume la vânzări pe segmentul de ATV-uri. Este firesc, astfel, ca cel mai bine vândut ATV utilitar – recreațional să beneficieze de o paletă extrem de largă de accesorii. Cei interesați vor descoperi pe piață multiple accesorii ATV – accesorii iarnă, accesorii de confort, accesorii de grădină și agricole, cutii și coșuri, handguards, bullbar, rampe, radiatoare, oglinzi, jante, trolii, amortizoare, proiectoare și multe altele la prețuri competitive.

Indiferent de sezon, modelele din gama Sportsman vor reuși să vă ducă la destinație și să îndeplinească toate cerințele. În cazul în care doriți să scoateți ATV-ul din garaj și pe timp de iarnă, de mare folos vă va fi un kit cu mânere și accelerație încălzite.

În colecția de accesorii de iarnă veți mai găsi și bare de protecție rezistente de montat în partea frontală a vehiculului, prevăzute cu cârlig de remorcare. Bara este rezistentă la impact, iar cârligul facilitează atașarea unei lame de zăpadă.

Parbrizul înalt Lock & Ride cu logo-ul brandului inscripționat oferă protecție sporită pentru rider.

Portbagajul spate Lock & Ride Rear Cargo Box vă permite să depozitați în siguranță diverse încărcături. Tehnologia Lock & Ride asigură o instalare ușoară și rapidă, fără a necesita folosirea de unelte. Veți dispune de o capacitate de 80 litri, suficient pentru a stoca o geacă sau alte echipamente de riding, unelte și o gustare. La interior, portbagajul este astfel compartimentat încât vă puteți organiza fără probleme bunurile de mici dimensiuni. Exteriorul este fabricat din polietilen durabil, de înaltă densitate și rezistent la razele UV. Colecția de accesorii include și diferite extensii pentru rack-urile spate.

Citeste si:  CFMOTO CForce 850 XC, un ATV care nu vă va abandona la greu pe drumurile off road dificile

Troliul Polaris PRO HD de capacitate 1587 kg cu cablu sintetic și Rapid Rope Recovery (recuperarea rapidă a cablului) poate fi conectat direct la sistemul electric al ATV-urilor Sportsman. Ușor și rapid de montat. Tehnologia auto stop este utilă pentru o varietate de aplicații, inclusiv pentru activitățile de deszăpezire. Viteza de recuperare a cablului este de 5 ori mai mare decât viteza standard.

Un alt accesoriu util pentru dotarea ATV-urilor vine sub forma barelor proiectoare. Cu ajutorul unei bare proiectoare cu lumini LED veți beneficia de vizibilitate îmbunătățită în orice condiții.

Gama de accesorii dedicată celor care desfășoară activități utilitare cuprinde rack-uri față și spate, extensii pentru portbagaje, scut de protecție durabil, bare de protecție, seturi de anvelope Pro Armor, troliu 1134 kg Polaris HD cu cablu din oțel, piulițe SAE pentru jante din aluminiu (set de 16 piulițe compatibil cu toate ATV-urile Sportsman cu excepția modelului XP), cutii cargo cu sistem Lock & Ride  etc.

Colecția de accesorii gândite pentru îmbunătățirea confortului la pilotare cuprinde apărători de mâini, faruri cu LED, bare de protecție din oțel, sisteme audio.

Colecția de accesorii dedicată pasionaților de vânătoare include suporturi pentru arme marca Kolpin, sisteme de iluminare, bullbar, anvelope de noroi Pro Armor, extensii pentru rack-uri, parbrize.