Geluri moderne Everin pentru manichiură

Manicure design with a matte lilac coating over a bouquet of daisies.Trebuie să recunoaștem faptul că o manichiură modernă arată mult mai bine! Nu mai luăm în considerare și faptul că rezistă mult mai mult timp și poate avea forme mult mai diferite precum și decoruri mai multe. Este tipul de manichiură foarte recomandată pentru evenimentele speciale importante.

Industria produselor de înfrumusețare de acest gen s-a dezvoltat uimitor în ultimii ani. Orice distribuitor produse manichiura de la noi din țară comercializează foarte multe categorii de produse dedicate îngrijirii moderne a unghiilor: oje semipermanente, kituri pentru manichiură, polygel, geluri color, geluri pentru construcții unghii, primer, baza acetonă odernă, decor unghii, aparatură de tip nou pentru saloanele de manichiură, accesorii și ustensile moderne, top-uri speciale, pudre acrilice, acryl, etc.

De asemenea, există produse astăzi pentru manichiuri moderne care sunt mai puțin agresive și protejează unghiile mai mult. Este recomandat să cumpărați astfel de produse, dacă în mod frecvent vă îngrijiți mâinile cu geluri speciale care durează mai mult timp.

Gel construcție Everin-Alb lăptos cu sclipici 50 gr

Acest interesant tip de gel ultramodern îmbină calitățile unui gel de tip cover (camuflaj) cu cele ale unui gel de tip construcție spun specialiștii. El poate fi folosit în saloanele speciale de manichiură sau chiar și acasă, pentru toate tipurile de apex: negativ, French de interior sau pozitiv. Densitatea lui este de tip mediu și prezintă proprietăți de autonivelare foarte bune.

Citeste si:  Cosmeticele potrivite pentru tenul gras

Deoarece are o consistență destul de densă, se poate modela foarte ușor unghia cu ajutorul lui. Producătorii îl recomandă pentru orice tip de unghie. Este, de asemenea, flexibil. Acest lucru înseamnă o rezistență foarte bună la lovituri și agresiuni asupra unghiei, în general.

Una dintre cele mai importante proprietăți ale acestui gel modern pentru unghii este aceea că nu afectează structura naturală a unghiei. Se folosește pentru construcția și întărirea unghiilor și necesită aplicarea unei baze speciale de fixare.

Îl puteți folosi pentru extensiile unghiilor pe șablon (recomandat pentru orice tip de lungime!), pentru formarea curbei C în mod aproape perfect, pentru întărirea unghiei naturale ca și pentru modelarea și corectarea unghiilor. Rețineți faptul că produsul acesta este compatibil cu orice tip de soluție de pregătire.

Recomandările noastre

Dacă sunteți interesați să achiziționați produse moderne pentru manichiură și pedichiură, puteți apela cu încredere la un distribuitor foarte cunoscut la noi în țară Callipso.ro. Cu ajutorul acestui complex magazin online puteți comanda foarte multe tipuri de gel Everin : intens Pink Cover, Milky White, Natural Nude Cover, Baby Pink, Blush Peach, Candy Rose, Flamingo, Intense Pink, Milkshake, Natural Nude, Muffin, etc.

În acest moment, aici există o campanie importantă de reduceri și puteți cumpăra multe categorii de produse la prețuri mult mai mici. Vă recomandăm să consultați în mod periodic oferta distribuitorului Callipso.ro deoarece comercializează produse pentru manichiură și pedichiură moderne și de calitate foarte bună!