Can-Am Maverick Trail Base 800 T ’21 – Alegerea potrivită de SXS

image001Chiar dacă ești deja un pasionat al sporturilor off-road sau ai început să dai recent de gustul aventurii, SXS-ul Can-Am Maverick Trail Base 800 T’21 este alegerea potrivită pentru tine. Un vehicul care va reuși să te ducă oriunde vezi cu ochii, indiferent că este vorba de un teren accidentat, o mlaștină sau un traseu montan amenajat.

Ce este de fapt un SXS și unde pot găsi unul?

Un vehicul SXS (side-by-side) poate fii foarte asemănător cu un clasic ATV, atât din punct de vedere al design-ului, cât și al rolului său, respective cel de a te conduce spre aventură. Există însă și diferențe destul de majore între cele două autoturisme. Dacă în cazul ATV-urilor putem observa că acestea dispun de un singur loc, în cazul unui side-by-side vehicle, numărul de locuri nu este limitat la unul singur, acesta având o capacitate de 2 persoane. De asemenea, în comparație cu ATV-urile, SXS-ul are în componență un așa-zis acoperiș, care te va face să te simți în adevăratul sens al cuvântului în interiorul vehicului. Fiind apărut de curând pe piață, cei ce comercializează astfel de vehicule pot fi destul de greu de găsit, pe site-ul atv-bombardier.ro vei pute găsi însă modelul care va întoarce cu siguranță toate privirile celor din jur.

Avantajele Maverick Trail Base 800

Acest acoperiș, cât și barierele construite pe părțile laterale ale SXS-ului, fac din el o variantă de transport mult mai sigură, ce va preveni cu mult rănile și pagubele produse în urma unui eventual accident. Datorită capacității de remorcare de până la 680 kg, autoturismul tău poate avea și un scop utilitar, ajutandu-te să tractezi greutăți care au o masă mai mare chiar și decât SXS-ul în sine. În plus, în componența sa se regăsește și un portbagaj de 20,2L și o cutie cargo de 136 kg, ce iți vor oferi o capacitate de stocare mai mult decât suficientă.

Citeste si:  Motocicleta Indian Scout are un look old school autentic și oferă performanță fără compromisuri

image002

Componentele tehnice ale Maverick Trail Base 800 T ‘21

Aflată în vârful piramidei de producători de vehicule off-road, compania canadiană cu o vechime în industrie de zeci de ani, Bombardier Recreational Products a reușit să satisfacă prin noul lor produs toate dorințele cumpărătorilor. El are la bază trei principii ale vehiculului ideal: confort, adrenalină și siguranță. Cu un scaun ergonomic Ergopoint și o cabină mult mai relaxantă decât ale modelelor anterioare, în acest vehicul îți poți găsi liniștea interioară, mai ales dacă te aflii într-un colț de natură, într-un loc liniștit, în care singurul zgomot auzit va fi unul satisfăcător al motorului puternic produs de vehiculul tău. Este vorba de un motor Rotax de 799,9cc, V-Twin, cu 51cp, EFI, cu răcire pe lichid. Maverick Trail Base 800 mai dispune de o cutie automată modernă CVT QRS high airflow, cu sistem electronic de protecție a curelei de transmisie: Extra-L-H-N-R-P. Pentru a oferi comenzi mai rapide și o călătorie mai ușoară utilizatorului, vehiculul cuprinde un afișaj multifuncțional digital de 7,6 inch, prevăzut cu tastatură.