ATV-ul – Un vehicul off-road capabil să te conducă în cele mai speciale locuri

image001ATV-ul este un vehicul configurat pentru terenurile off-road, capabil să te conducă în cele mai speciale locuri, greu accesibile, pe care cel mai probabil nu le-ai mai experimentat în trecut. ATVRom Constanta îți oferă o gamă variată de vehicule off-road, printre care se numără ATV-uri CFMOTO, Can-Am Bombardier și Polaris.

image002

CFMOTO

CFMOTO este o companie recunoscută pentru calitatea vehiculelor, atât din punct de vedere al motorizării, cât și al tehnologiei avansate. Aceștia au lansat diverse modele inovative, care au reușit să dea o altă față industriei de ATV-uri. CFMOTO CForce 1000 EPS este unul dintre cele mai noi ATV-uri lansate de către acest producător. Extrem de puternic și fiabil, accesibil la preț și potrivit pentru munca de teren sau pentru o plimbare plină de adrenlină, acest model a reușit să surprindă plăcut pasionații de aventură pe patru roți. Cu un motor în 2 cilindri, 4 timpi, 8 valve, SOHC, cu o capacitate de 960.6 cmc, acesta reușește să dezvolte o putere de până la 85 CP.

image003

Can-Am Bombardier

Bombardier Recreational Products a reușit să construiască un adevărat imperiu în această industrie. De-a lungul anilor, ei au excelat si s-au menținut în locurile de top, reinventând produsele lor anterioare, pentru a fi cât mai contemporane și a deține caracteristici cât mai avansate. Can-Am Outlander XU 450 T 2022 este un model, care, prin motorizarea sa Rotax 38 CP, 427 cc, 1 cilindru, răcire cu lichid, EFI, reușește să învingă orice bariere, precum terenurile greu accesibile și accidentate. Acesta dispune de diferite sisteme și tehnologii ce au ca scop să ușureze efortul depus de către conducător. Printre acestea se numără servodirecția Tri-Mode Dynamic Power Steering (DPS), sistemul anti-furt D.E.S.S., sistemul de iluminare cu 2 faruri (putere totală de 70 W), stop frână, precum și un instrumentar de bord cu display digital de 4.5 inch, cu toate datele necesare: vitezometru, turometru, kilometraj, indicator centru diagnostic, indicator trip & indicator ore funcționare, indicator treaptă viteză, indicator 4 X 4, indicator combustibil, ceas.

Citeste si:  SxS-ul sport cu lățimea 60 inch CFMOTO ZForce 800 EX este un partener ideal pentru off-road

image004

Polaris

Un model inedit de ATV, cu o calitate americană și dotări de ultimă generație, Polaris Sportsman Touring XP 1000 EPS poartă un loc de vârf în piața de autovehicule off-road pe patru roți. Acesta vine la pachet cu un motor ProStar 952 (cc), 2 cilindri, 4 timpi, cu răcire pe lichid, EFI, capabil să dezvolte până la 90 de cai putere. El este cuplat la o cutie de viteze automată PVT (Polaris Variable Transmission), cu treptele P/R/N/L/H. Sistemul de frânare controlat electronic EBS și servodirecția electronică EPS oferă un control mai ușor al vehiculului, iar sistemul de încărcare Lock & Ride oferă șansa utilizării ATV-ului în scop utilitar. Modelul dispune de un design inedit, cu anvelope 26 x 11-R14, jante de 14 inch din aluminiu și o nuanțare în White Pearl (Alb).

Vehiculele pot fi achiziționate chiar și în rate, cu o garanție de 2, respectiv 3 ani (în funcție de model) din magazinele fizice și online ATVRom. Ia-ți propriul tău ATV și pornește într-o aventură de neuitat.