CFMOTO Z5 (ZForce 550) EX ’21 – Side By Side Sport

image001Distracția ajunge la cote maxime alături de CFMOTO Z5 (ZForce 550) EX ’21. Un SXS Sport, creat cu inovație și pasiune pentru cei ce sunt pasionați de aventură și întreceri off-road. Dacă nu ai încercat până în prezent să conduci un astfel de vehicul, niciodată nu este prea târziu. SXS-ul este un model ușor de manevrat, pe care oricine îl poate controla. Odată ce vei încerca experiența cu un astfel de vehicul, vei înțelege de ce mulți alți cumpărători au făcut această alegere. Adrenalina urcă la un nivel înalt, așadar, nu vei avea cum să te plictisești vreodată. Dacă vrei ca și tu să intri în echipa CFMOTO și să pornești în cursă, achiziționează-ți propriul CFMOTO Side By Side din magazinele dealerilor autorizați ATVRom Bucovina.

Avantaje

Compania producătoare de vehicule off-road a căutat mereu să inoveze piața și să aducă evoluții generațiilor avansate de autoturisme. Astfel, au îmbinat toate caracteristicile vehiculului perfect și le-au unit în crearea acestui model. Iată câteva avantaje care stau la baza lui CFMOTO Z5 (ZForce 550) EX ’21:

Motorizare puternică

În cadrul companiei CFMOTO, cuvintele care stau la bază sunt puterea, confortul și siguranța. Pentru a satisfice prima cerință, modelul vine dotat cu un motor într-un cilindru, 4 valve, SOHC, EFI, cu o capacitate de 495 cmc, cu răcire pe lichid și transmisie pe cardan. Acesta poate dezvolta o putere de până la 39 CP și este cuplat la o cutie de viteze automată CVT modernă.

Citeste si:  Europa primeste un nou constructor de masini electrice

Design unic

Modelul vine cu un design specific modelelor sporty: ușor agresiv, modern și foarte atractiv. Acesta este disponibil în culorile alb, orange și camuflaj. Jantele sunt de 14inch, din aluminiu.

Special pentru aventura în mediul off-road

Configurația vehiculului este una cu un centru de greutate poziționat mai jos, pentru a-l face pe acesta ideal pentru competițiile sport. Astfel, autoturismul oferă o mai bună manevrabilitate și stabilitate. În plus, el va face față cu brio oricărui teren, fie el oricât de accidentat.

image002

Un preț accesibil

Pentru componentele și piesele de calitate superioară, care garantează fiabilitate și costuri de întreținere reduse, acest model are un preț foarte corect, care stabilește un raport ideal calitate/preț. În plus, vei primi o garanție de 3 ani și posibilitatea de a-ți achiziționa vehiculul în rate.

Înmatriculabil la primărie

Modelul are omologare T1, deci se va înmatricula la primăria din raza teritorială a domiciliului proprietarului și va obține numere cu cifre și litere negre pe fond galben. Astfel că, vei scuti un drum mai lung și vei câștiga timpul pe care l-ai fi pierdut pentru înmatricularea unui alt vehicul.

Capacitate de două persoane

În comparație cu anumite tipuri de ATV-uri, SXS-urile au o capacitate mai mare, de două persoane. Așadar, îți poți lua alături de tine o persoană dragă, precum un prieten, sau un membru din familie și veți trăi împreună această experiență de neuitat.