Can Am Ryker, un roadster impresionant din toate punctele de vedere

image001Gamele de vehicule speciale cu trei roți BRP Can-Am On-Road s-au impus pe piață foarte repede și au cucerit rideri de toate vârstele și etniile, experimentați și mai puțin experimentați în ale pilotării. În primul rând, roadsterele Spyder și Ryker se fac remarcate în peisajul urban prin designul special cu două roți pe față și una în spate. Ultimele modele au și o grafică îndrăzneață, așa că poți fi sigur că nu ai cum să treci neobservat în trafic. ATVRom Cluj pune la dispoziția celor interesați lineup-ul complet de roadstere Bombardier, alături de echipamente de protecție pentru rideri (ochelari, căști, mănuși etc.) și accesorii diverse.

Brandul canadian și-a propus să schimbe pentru totdeauna modalitatea de pilotare și a reușit, astfel, să lărgească orizonturile pentru fiecare utilizator care alege un roadster Ryker sau Spyder. Conform datelor, cea mai largă răspândire până acum o au aceste roadstere în America de Nord, unde un procent mare, respectiv 33%, dintre piloți sunt femei, iar aproximativ un procent din 49 din posesorii de vehicule Ryker fac parte din diverse comunități. În comunitatea ”Women of On-Road” s-au înscris până în prezent peste 10.000 de participante, cunoscute ca ”Wind Sisters”. Realitatea este că întregul lineup de vehicule speciale cu trei roți BRP este destinat unei tipologii foarte diversificate de piloți.

Citeste si:  Dupa masini si rachete, Elon Musk da atacul la…bere

image002

Martin Ethier, în calitate de Global Marketing Director al Can Am On-Road, a declarat pentru presă că „Din ce în ce mai multe persoane provenind din medii diferite cunosc bucuria unei plimbări deosebite și este important să le urăm bun venit în familia noastră de rideri pasionați”. Gama de three-wheelers a fost gândită pentru distracție și se caracterizează printr-o stabilitate excelentă. Din acest motiv, rideri cu nivele diferite de experiență pot avea mereu parte de o plimbare plină de adrenalină.

Roadsterul Can-Am Ryker Rally vine cu multiple featuri premium. Varianta Rally se inspiră din lumea raliurilor, ceea ce înseamnă că va facilita o experiență all-road antrenantă. Modelul de față dispune de cursa suspensiei optimizată, are o gardă la sol mărită, beneficiază de protecție superioară și aduce noi opțiuni de scaune, anvelope și scărițe pentru picioare. Cei care doresc să exploreze altfel de modalități de distracție și o altfel de „joacă” se pot orienta cu încredere spre un roadster Can Am Ryker Rally.

image003

Roadsterul Can Am Ryker Sport este, pe de altă parte, o alegere excelentă pentru acei rideri care preferă o călătorie mai versatilă, mai sportivă și sunt interesați de caracteristici premium. Ryker Sport constituie o apariție nouă în familia de roadstere Ryker și în sezonul 2022 se află la prima sa generație pe piață. Cu manevrabilitate fără egal și foarte accesibilă, versiunea Sport dispune din fabrică de amortizoare reglabile de performanță înaltă, asigură confort optim pentru pasager și vine cu multiple opțiuni de depozitare. Acest roadster mai deține și cruise control, o premieră pentru gama Ryker.

Citeste si:  Vezi aici beneficiile aduse de serviciile carbonsystems.ro

Ryker este disponibil cu două opțiuni de motor: 2 cilindri, Rotax 600 ACE și 3 cilindri Rotax 900 ACE. Roadsterele Ryker dispun de control al tracțiunii și stabilității, sistem ABS, cutie de viteze automată, sistem UFit. Nu în ultimul rând, gama Ryker se caracterizează printr-o amprentă mai verde asupra mediului.