Snowmobilele BRP Lynx aduc atribute tehnice înalte și dotări la cele mai noi standarde

image001Destinat cu precădere riderilor experimentați, brandul de snowmobile Lynx duce moștenirea nordică la un cu totul alt nivel de riding. BRP Lynx este cea mai bine vândută gamă de snowmobile europeană și a fost primită cu entuziasm și în America de Nord. Printre modelele high-end din lineup se numără Lynx RAVE RE, conceput pentru o pilotare plină de adrenalină și Lynx Boondocker DS, construit să cucerească zonele cu zăpadă adâncă. Fiecare model este gândit să întrunească criteriile și exigențele piloților cu experiență care doresc să aibă parte de o plimbare antrenantă. Snowmobiling-ul nordic reprezintă un stil de riding foarte activ, fără prea multă relaxare, fiind axat pe explorarea necunoscutului. Modelele Lynx RAVE RE și Boondocker DS se pliază acestui stil, venind cu niște caracteristici unice, de top, care oferă manevrabilitate excelentă pe zăpadă, indiferent de condiții. ATVRom Sibiu vă oferă snowmobile BRP Lynx și BRP Ski-Doo de ultimă generație, alături de o colecție diversificată de echipamente de protecție pentru bărbați și femei (geci, căști, pantaloni, bluze, ochelari, mănuși, cagule, combinezoane, căciuli etc.).

Janne Tapio, fost campion mondial la snowcross scandinav și lider de proiect în departamentul Lynx al BRP, este de părere că „piloții Lynx trăiesc pentru a se aventura în necunoscut (…) și cred că traseele sunt făcute de natură, fiind gata să răspundă oricărei provocări. Asta este ce livrează brandul Lynx”. Mistica din jurul Lynx își are rădăcinile în moștenirea nordică, iar designul modelelor și ingineria acestora sunt inspirate de condițiile solicitante de riding din apropierea cercului arctic. Lynx RAVE RE și două modele de lungimi diferite Lynx Boondocker DS reprezintă cele mai noi adiții pentru piața nord-americană, ele deja afirmându-se în Europa.

Citeste si:  CFMOTO 650 GT ABS ‘21 – Aventură de tip sport

Cele mai importante caracteristici ale gamei de snowmobile BRP Lynx constă în:

  • Suspensia PPS3
  • LFS + Suspensie față
  • Schiuri XC+
  • Motor 900 ACE Turbo R, 180 CP pentru modelul Xterrain Turbo 3700
  • Ecran LCD de lățime 7,8 inch.

Suspensia spate PPS³ independentă oferă un nou nivel de precizie, contribuie la reducerea greutății per ansamblu și este gândită pentru pilotare sportivă. Un alt avantaj constă în reducerea vibrațiilor și a zgomotului. Suspensia LFS+ aduce ca beneficii o stabilitate crescută la viraje, o cursă mai lungă a suspensiei pentru a menține controlul în toate condițiile și amortizoare 46mm HLCR. Schiurile Blade XC+ favorizează stabilitatea direcțională și precizia manevrabilității în condiții variabile.

image002

Cel mai puternic snowmobil Lynx construit până în prezent este XTERRAIN RE 3700 900 TURBO R, capabil să dezvolte 180 cai putere. Un model „furios” și sofisticat, echipat cu motor 900 ACE Turbo R, ce dispune de o nouă configurație pentru accelerație, de o unitate ECU nouă și de intercooler. Display-ul 7,8” oferă acces facil la funcții, muzică, Bluetooth, hărți, vreme, sistem BRP Audio, aplicațiile BRP Go! și BRP Connect și alte date auxiliare. Compartimentul frontal include o priză USB și o geantă încălzită pentru depozitarea telefonului mobil.

Veteranii traseelor montane și pasionații de aventuri care se întind pe kilometri întregi de zăpadă se pot baza cu încredere pe modelele de snowmobile BRP Lynx de ultimă oră, pentru o experiență de riding la standarde ridicate, fără compromisul manevrabilității și stabilității. De asemenea, modelele Lynx reprezintă aliați utili și pentru a facilita transportul de unelte sau alte încărcături în zone greu accesibile în condiții de zăpadă înaltă. Specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu orice informații despre snowmobilele Bombardier și vă pot ajuta să faceți cea mai bună alegere de echipamente de protecție.