Dupa masini si rachete, Elon Musk da atacul la…bere

In acest week-end, Elon Musk a prezentat noul produs Tesla, GigaBier. Da, berea Tesla a fost lansata…

Elon Musk continua sa surprinda. In cadrul “Giga Fest”, ziua portilor deschise a celei mai recente uzine Tesla la Berlin, acesta a dezvaluit propria sa bere, GigaBier.

Ce zici de o bere Tesla?

Se pare ca pentru Elon Musk nu este de ajuns sa construiasca rachete si masini, vrea ceva mai mult. In mod clar, ii place sa se diferentieze de ceilalti, a reusit sa dovedeasca acest lucru in repetate randuri. GigaBier se pare ca este inspirat din faimosul CyberTruck, un vehicul cu design improbabil si futurist al marcii, prezentat in anul 2019 si care ar trebui sa inceapa sa fie comercializat incepand cu anul viitor.

Astfel, in timpul prezentarii noii uzine Tesla la Berlin, care va produce masini si baterii pentru clientii europeni, Elon Musk a anuntat cel mai recent produs, cel putin original al marcii: berea.

GigaBier face parte dintr-o serie de dezvoltari si proiecte pentru Giga Campus din Berlin. Cu alte cuvinte, pentru unii, berea Tesla nu este o surpriza. Asta tinand cont de faptul ca anul trecut Elon Musk a inceput sa isi comercializeze propria tequila. Ramane de vazut daca GigaBier va fi doar un produs efemer ca si Teslaquila sau daca va ramane pe piata.

Citeste si:  Scuterul Vespa Elettrica dă tonul revoluției mobilității electrice

Ce sa credem despre berea Tesla?

Inca nu stim ce sa credem, daca aceasta bere este sau nu o idee buna. Acest anunt a provocat numeroase reactii si Tesla este din nou in centrul atentiei. La nivelul comunicarii, Elon Musk este cel mai priceput, trebuie sa recunoastem acest lucru.

Cu toate acestea, sa asociezi o masina cu alcoolul nu este tocmai ideea secolului. Nu mai trebuie sa va spunem ca alcoolul si condusul nu fac casa buna. Cert este ca, pentru prima data in istorie, un constructor de masini lanseaza propria sa bere…