Top beneficii oferite de un pick-up electric Alke ATX 310E

image001Alke ATX 310E este un vehicul electric de mici dimensiuni, care a fost gândit special pentru a fi condus în zonele urbane cu spațiu limitat. Gama de vehicule electrice Alke include mai multe modele profesionale, concepute pentru activități utilitare, pe platforme industriale, pentru off-road, dar și ambulanțe sau vehicule pentru colectarea deșeurilor.

ATX 310E se prezintă ca un vehicul solid, dar de dimensiuni reduse, care permite tranzitarea centrului istoric al orașului, deplasarea pe străduțe înguste sau în depozite. Acest model din familia Alke a fost dezvoltat special pentru a se descurca în condiții de operare dificile. Vine echipat cu un motor puternic de 48 V, care poate oferi un maximum de putere de 14 Kw. Dotarea standard include suspensii MacPherson pe față și o suspensie pe spate cu bară stabilizatoare De-Dion, pentru a facilita aderență optimă, inclusiv la rularea pe drumuri denivelate. Acestea contribuie la reducerea riscurilor asociate cu pierderea controlului și asigură confort sporit la șofat. ATX 310E are un unghi de virare de numai 2,6 metri, ceea ce îi va oferi conducătorului posibilitate să opereze relaxat în zone înguste.

Avantajele vehiculului electric Alke ATX 310E

Unul dintre principalele avantaje ale lui ATX 310E constă în multiplele tipuri de configurații. În funcție de necesități, se poate opta fie pentru o benă cu laterale rabatabile H 30 cm / cu laterale mesh H 55 cm / basculantă hidraulică / prelată H 108 cm cu deschidere pe 3 părți, fie pentru o platforma plană fără laterale. Vehiculul Alke de față permite accesorizarea cu un kit cu lamă de zăpadă hidraulică sau cu un kit cu sărărița electrică, demonstrându-și utilitatea atunci când doriți să facilitați accesul pe străzile pline cu zăpadă.

Citeste si:  Rivalul lui Tesla incheie un parteneriat important cu aceasta companie franceza

image002

Caracteristici tehnice

Din punct de vedere tehnic, la nivel de motorizare, Alke ATX 310E vine echipat cu motor electric pe inducție, 48V, iar bateria are o durată de viață estimată la 1200 cicluri. Durata de încărcare a bateriei este de 8 ore, iar autonomia de până la 75 km. Acest vehicul profesional poate atinge viteza maximă de 44 km / h.

Un beneficiu semnificativ al lui ATX 310E constă în negocierea pantelor, oferind 30% înclinație, alături de o frânare regenerativă. Pe lista de atuuri merită trecută și capacitatea de încărcare maximă de până la 620 kg. Comunicarea șofer – vehicul se face prin intermediul bordului modern cu afișaj multifuncțional, care oferă acces facil la toate datele: mod Eco / SPORT, priză 12V 10A, indicator ore, indicator status baterie și multipli indicatori luminoși. Vehiculul vine înzestrat standard cu cui remorcare față / spate și beneficiază de omologare N1. Alte caracteristici constă în capacitatea de remorcare de 2000 kg (pentru zonele private), suspensia spate cu bară stabilizatoare și pod De-Dion, la care se adaugă mentenanță redusă.

Agil, silențios, prietenos cu mediul și extrem de manevrabil în spații înguste, Alke ATX 310E este un mini pick profesional care se va dovedi o soluție practică în aplicații industriale și logistică (depozite), în diverse structuri turistice și sportive, dar și pentru deplasarea și transportul de încărcături variate pe străzile urbane aglomerate și în centrele istorice ale orașelor.