Motocicleta Indian Scout are un look old school autentic și oferă performanță fără compromisuri

image001Generația actuală de modele provenind de la prima companie de motociclete a Americii,  Indian Motorcycle, este completată de introducerea celor două modele, Vintage Dark Horse și Roadmaster Limited. În ceea ce privește populară serie Scout, constructorul a scos pe piață, doar în ultimii ani, numeroase versiuni. Probabil că cele mai îndrăgite motociclete din această gamă sunt Scout Sixty și Scout Bobber Sixty, înzestrate cu un design inspirat de modelele clasice și cu o grafică atractivă cu mai multe opțiuni de culoare. Cele două protagoniste din lineup mențin motorizarea 1000 cc capabilă să livreze nu mai puțin de 78 cai putere. Pentru piloții care vor o motocicletă mai puternică și cu aspectul original de motor old school, sunt disponibile modelul de bază 1133 cc Scout și varianta Scout Bobber. Pe piață veți găsi, la prețuri competitive, cele mai noi motociclete Indian, precum și echipamente moto complete pentru femei și bărbați – căști moto, ochelari, geci, veste, pantaloni etc.

image002

Scout Bobber Twenty este un model în ediție specială care aduce schemele de culoare Stealth Grey și Sagebrush Smoke, Maroon Metallic și White Smoke. Motocicleta Scout Bobber se remarcă de la prima vedere datorită look-ului său clasic care a consacrat-o încă de la debut, pe negru complet. Cele mai multe optimizări de ordin tehnologic introduse au fost aplicate cu predilecție motocicletelor de pe segmentele touring și bagger, sub forma unor echipamente standard.

Citeste si:  Iata masina electrica cu cea mai mare autonomie din lume

image003

Cea mai importantă caracteristică a lui Indian Scout Bobber Sixty constă în dotarea cu  tehnologie de ultima oră și cu un design preluat de la motocicletele old school ale secolului trecut. Un model care va atrage instant priviri pline de admirație. Acest model oferă ușurință în manevrare la orice viteză, beneficiază de un cadru din aluminiu de greutate redusă și de o șa confortabilă de înălțime joasă 649 mm. Motocicleta clasa 1000 cc de față se impune prin styling-ul de bobber, autentic și elegant. De asemenea, se remarcă simplitatea detaliilor. Modelul permite customizarea cu o paletă diversificată de accesorii moto, în funcție de preferințele fiecărui pilot. Logo-ul Indian este prezent pe rezervorul de capacitate 12.5 litri, în semn de tribut pentru performanță de legenda Indian Motorcycle. Poziția de riding este joasă, fără a compromite confortul.

image004

Scout Bobber Sixty se bazează, la nivel tehnic, pe un motor V-Twin (2 cilindri), 1000 cc, pe răcire cu lichid, care este capabil să genereze 78 CP (58.2 kW) și care este cuplat la o cutie cu 5 viteze. Suspensiile moderne – cu furcă telescopică (cursa 120 mm) pe față și  cu o cursă 51 mm pe spate contribuie la o pilotare lină pe străzile orașului, dar și pe distanțe lungi.

Motocicleta Indian Scout Bobber Sixty este disponibilă cu mai multe opțiuni cromatice atrăgătoare: negru, gri, albastru (Thunder Black, Titanium Metallic ABS, Blue Slate Smoke ABS, Thunder Black ABS și Thunder Black Smoke ABS).