Coinflux.com – un mare NU tranzactionarii de criptomonede prin ei

coinflux.comOamenii astia mi-au mancat nervii in ultimele zile. Exista posibilitatea sa fi existat probleme, insa asta denota o doza mare de neprofesionalism deoarece nu au un plan de rezerva pentru astfel de momente si nici nu pare ca se agita pentru a-si face unul.

Ce s-a intamplat mai exact cu cei de la CoinFlux.com?

  1. Probleme cu banca lor – am trimis bani catre ei pe 10 ianuarie 2018, ora 15:30. Conform informatiilor prezentate pe site-ul lor, banii ar fi trebuit sa intre la ora 23 in aceeasi zi sau cel tarziu pe 11 ianuarie ora 8 dimineata. Nu au intrat din cauza bancii lor (cel putin dupa spusele lor).

Le-am trimis zeci de mesaje, confirmari de la banca mea, print screenuri din internet banking cu platile. NIMIC! Nu i-a interesat. Ei asteapta extrasele lor cica si apoi fac transferurile.

De ce exista pe site-ul lor afirmatia „24 hour trading”?

Evident ca banii nu au intrat la ora 8 dimineata a doua zi. Dupa inca x mesaje in care m-au dus efectiv cu zaharelul, le confirma banca si banii se confirma in platforma lor pe 11 ianuarie, undeva in jur de ora 23:40. Deci dupa 36 de ore dupa ce am trimis eu banii.

Daca erau o firma profesionista, ar fi avut contracte cu mai multe banci. Sau ar fi primit dovezile de plata sau ar fi verificat contul lor de internet banking sa vada ca banii sunt acolo. CoinFlux.com efectiv nu au vrut sa verifice plata si sa o confirme. Au asteptat dupa extras. Si au confirmat plata dupa 36 de ore de nervi si asteptare.

Citeste si:  Vrei jante de aliaj? Nu cumpara reconditionate de K9 Garage Detailing din Galati

2. Probleme cu providerul de trading – adica dupa 36 de ore de asteptare, nenumarate ore in care am pierdut vreo doua „trenuri”, nu mi-au facut transferul de bani catre platformele dorite deoarece providerul lor era in mentenanta. Adica tu ditamai firma care te lauzi pe site ca invarti milioane de ron, te bazezi doar pe kraken ca si provider de bitcoin?

Colac peste pupaza, dupa ce am trecut cu greu peste cele 36 de ore de asteptare, nu mai tranzactionau bitcoin deoarece kraken era in mentenanta si ei doar de acolo isi iau pretul. Serios?

Ca la orice casa de schimb valutar, au pretul lor de tranzactionare, deci oricat ar fi pus, n-ar fi iesit pe minus. Si exista alte zeci de platforme de pe care poti lua un pret estimativ.

Cum sa ai un singur provider de bitcoin si sa tii mii de clienti in asteptare si milioane de ron in asteptare pentru ca tu esti nepregatit? Se pare ca cei de la CoinFlux se bazeaza doar pe kraken. Oricum asta a fost doar o scuza, pentru ca daca doreau sa isi tina clientii multumiti, ar fi gasit o cale.

In schimb, au pus un mesaj mic pe site-ul lor in care spune ca tranzactiile sunt oprite. Pai daca nu vrei sa incurci oamenii, PUNE UN MESAJ MARE, SA-L VADA TOTI, nu unul mic pe care il treci cu vederea foarte usor!!!!!!!!! Sau le trimiti un newsletter clientilor in care ii anunti despre problema. Nu astepti sa se faca vineri, adica practic le blochezi orice alta posibilitate.

Citeste si:  Adaosuri la emag de 100%? Serios?

Si .. era sa uit .. ei au decis sa-mi opreasca orice tranzactie automata, adica au setat ca banii sa nu se trimita automat cand isi revine, ci sa stau eu toata ziua, toate orele astea, sa dau refresh pe site-ul lor sa vad daca au dat drumul la tranzactii si sa fac asta manual. Adica imi blocheaza o gramada de bani si imi f…t si timpul si nervii.

In acest moment au trecut 50 de ore de cand le-am trimis banii, s-au modificat preturile la toate monedele in orele astea si am pierdut doua trenuri pline cu bani.

Daca intrau banii de pe 10 ianuarie seara, as fi prins si trenul asta. Daca ar fi intrat banii pe 11 ianuarie, as fi prins trenul asta. Probabil existau si alte trenuri, dar astea doua erau in planul meu.

Nu mai pot. Se apropie weekendul si CoinFLux nu se misca si pare ca nici n-au intentia. Este ultima data cand trimit bani prin ei. Nu recomand nimanui sa isi bage banii in ei decat daca stai prea bine cu nervii si nu te intereseaza daca pierzi vreun tren.

50 de ore and counting .. cica 24 de ore .. ClinFlux.com sunt niste nesimtiti!

Citeste si:  Suspensia pe aer AirRide Custom Romania - bani aruncati pe geam

Update!

Kraken si-a revenit pe 13 ianuarie in jurul orei 12. Este ora 16:30 si inca tranzactiile nu s-au reluat. Iar cursul la care se vinde bitcoinul s-a marit cu 3000 ron.

In momentul asta sunt 73 de ore de cand le-am trimis banii si inca stau cu ei blocati. Iar trenurile pleaca.

Cine o mai face tranzactii prin ei .. om nebun sa fie!!!!!!!!!!!!!!!!!!