Google a cumparat Redux

Cea mai recenta achizitie a societatii britanice Redux de catre Google, ar putea sa duca la disparitia difuzoarelor clasice, la urmatoarele generatii de telefoane Pixel.

Da, se pare ca Google a cumparat compania Redux, cea care a reusit sa scoata pe piata un ecran care produce sunete. Deci nu mai este necesar un difuzor special.

In anul 2017, moda ecranelor « borderless » a luat cu asalt lumea tehnologiei si piata telefoanelor smartphone. Dar amatorii de difuzoare frontale nu au privit cu ochi buni acest lucru.

Dar Google a demonstrat recent ca nu vrea sa abandoneze difuzoarele frontale in detrimentul ecranelor borderless. Cu modelele sale Google Pixel si Google Pixel 2 face parte din categoria rarilor producatori care ofera un ecran 18:9 si difuzoare frontale. Si pe viitor, va continua tot pe aceasta cale, indifernet de costuri.

Google a cumparat compania Redux si tehnologia sa de sunet. Bloomberg anunta ca gigantul Google a cumparat compania Redux, pentru o suma care nu a fost comunicata insa.

Compania start-up englezeasca a reusit deja sa transforme un ecran al unui telefon smartphone intr-un difuzor. Asta inseamna ca vom avea in cativa ani telefoane mobile foarte performante, fara earpiece.

Dar intersul Google poate sa fie altul. Daca Google isi doreste cu orice pret ca telefoanele sale Google Pixel sa fie dotate cu difuzoare frontale, in fata trendului « borderless » si a domensiunilor 18 : 9 tehnologia propusa de Redux nu permite niciun compromis atunci cand vine vorba despre design.

Citeste si:  Cum sa faci bani online

In plus, Google se poate folosi in mai multe feluri de tehnologia propusa de Redux. Este extrem de flexibila si nu se concentreaza doar in cazul telefoanelor mobile.

Cu 178 de brevete si inca 50 in asteptare pe care le are Redux, viitorul suna foarte promitator. Oare cu ce ne va surprinde de aceasta data?