Rofarma SRL vinde advertoriale pe site-uri neindexabile

mesagerul tepariExperienta mea cu cei de la Rofarma SRL este una deloc placuta.

Initial am luat legatura cu ei pentru achizitia de advertoriale pe site-ul mesagerul.ro, iar dupa indelungi negocieri, am cumparat un pachet de advertoriale pentru a le vinde mai departe clientilor mei.

Mare mi-a fost surpriza cand clientii au inceput sa se planga de faptul ca articolele nu li se indexeaza. Dupa multe schimburi de email-uri in care ii rugam sa remedieze problema, astfel incat clientii mei sa nu arunce cu bani degeaba si sa se pacaleasca, iar domnul de la mesagerul o tinea intr-una pe a lui ca site-ul se indexeaza desi ii aratam dovezi clare ca nu e asa, a venit momentul in care domnul nu mi-a mai raspuns la email-uri, orice as fi facut.

Mi-am cerut banii inapoi in mai multe randuri, insa fara rezultat. Rofarma SRL ia bani de la clienti, apoi nu livreaza serviciul corect. Practic m-a pacalit si pe mine in momentul in care m-a convins sa cumpar de la ei, iar cand mi-am dat seama ca eu ar trebui sa-mi pacalesc clientii ca sa consum stocul de advertoriale, am intrerupt orice promovare a site-ului mesagerul.ro si mi-am cerut banii inapoi pe stocul de advertoriale ramas.

Nu mi s-a raspuns la email-uri de niciun fel. Nicio sansa sa ma inteleg cu ei. Iau bani si se dau disparuti. Asta pe langa faptul ca au fost dati in care ma rugam zile la rand de ei sa publice un articol.

Citeste si:  Nav Communication - de ce sa nu lucrezi cu aceasta firma de gazduire web

Colac peste pupaza, cei de la Rofarma SRL nici nu mi-au pus la dispozitie un contract la inceputul colaborarii. Mi-au trantit factura, apoi m-au lasat sa ma rog de ei, intai sa publice articole, apoi sa rezolve problema indexarii, apoi sa-mi restituie banii.

Ca sa fie clar! Rofarma SRL detine mai multe site-uri create pe domenii expirate, domenii care probabil au fost penalizate de Google, acesta fiind motivul pentru care fostii proprietari au lasat domeniile sa expire, iar acum au creat site-uri pe ele si vand publicitate, insa fara niciun rezultat. Articolele nu se indexeaza, practic sunt bani aruncati pe geam. Iar eu am ramas cu gaura in buget, pentru ca domnia lui se face ca ploua. Superb!!! 🙁