Ponturi fotbal de la Succesul Analistilor? Teapa MARE MARE

Screenshot 2019-11-10 16.11.23

In ultima perioada imi tot apar reclame sponsorizate pe Facebook despre diversi tipsteri de pariuri sportive, cu castiguri fabuloase in urma combinarii a doua meciuri, cu diverse rezultate finale, in care cota unui meci e intre 4 si 5 virgula ceva, deci cota celor doua impreuna e intre 20 si 30.

Dupa ce am dat unul sau doua like-uri la postarile astea sponsorizate, se baga cineva in seama cu mine si imi propune sa-mi vanda aceste ponturi cu 150 ron inainte de meciuri, iar daca biletul este castigator, sa-i mai dau 150 ron.

Nu mai detaliez discutii si toate cele, intr-un final m-a prostit sa-i platesc prin PaySafeCard, astfel incat el sa nu poata fi depistat nicicum, nu a vrut sa ne auzim la telefon, nimic.

Ii platesc 150 ron, primul pont, imi da 2 meciuri si incearca sa imi mai vanda un pont, insa nu-i merge. Asta se intampla ieri, 30 august 2019.

Evident ca meciurile nu au iesit :))) De obicei ei castiga pe pronosticuri „pauza/final”, iar baiatul nostru mi-a dat pronosticuri pe numar de goluri. Departe de adevar au fost pronosticurile lui.

I-am spus ca sunt dispus sa incerc de maxim 3 ori, macar unul din ponturile de la fotbal sa fie castigatoare.

Zis si facut. Vine ziua de astazi, sambata, 31 august. Ii mai pun 150 ron prin PaySafeCard, ii trimit dovada platii si ii zic sa-mi dea poza cu biletul de astazi, bilet ce il postase de ieri pe pagina lor de Facebook ca si pus deja.

Citeste si:  Suspensia pe aer AirRide Custom Romania - bani aruncati pe geam

Imi da o poza cu un bilet de ieri, cu meciurile ascunse. Ii zic sa-mi dea poza cu biletul de astazi, ca ala e de ieri. Si apoi s-a intamplat minunea. Omul si-a sters profilul sau m-a blocat, nu stiu sigur, fara sa-mi mai dea ponturile de astazi.

Intru pe pagina lui de Facebook si raman surprins sa vad ca avea astazi o postare ce suna cam asa: „biletul de ieri este castigator” .. iar pe bilet erau cu totul alte meciuri decat mi-a dat mie. Comentez pe pagina lui de Facebook si il intreb unde a disparut si de ce pe acel bilet sunt alte meciuri decat mi-a dat mie. In maxim 2 minute, comentariul meu a fost sters, iar accesul meu pe pagina lui a fost restrictionat, nu mai puteam comenta, interactiona, nimic. Iar ultimele postari din pagina nu le mai vedeam.

Datele acestei persoane care se numeste „Succesul Analistilor” si-si face zilnic reclama pe Facebook sunt astea:

La o cautare ulterioara, am mai gasit cateva profile de Facebook care se numeau identic. Acum nu stiu sa spun care e teapa si care nu, insa m-am lecuit de Succesul Analistilor. Niste mincinosi care reusesc sa sustraga sume importante de la foarte multe persoane.

Citeste si:  Coinflux.com - un mare NU tranzactionarii de criptomonede prin ei

Celelalte profile cu acelasi nume sunt:

M-as bucura sa se sesizeze cineva si sa dea de acesti hoti. Iar voi puteti da share acestui articol sau puteti raporta pagina de Facebook mentionata la inceput, atunci cand vedeti pe Facebook vreo postare sponsorizata de Succesul Analistilor.