Bara de fata pentru BMW e46, model M4 din fibra de sticla – alta porcarie

La fel cum povesteam in postarea anterioara, tot ce e din fibra de sticla pentru masini sunt niste porcarii, niste lucruri are iti dau batai de cap foarte multe si lucruri care te lasa cu gauri mari in buget, asta pe langa o gramada de timp pierdut.

Asa .. sa vedem .. deci mai aveam nevoie de bara de fata. Fiind deja in impas, m-am apucat sa caut o bara de fata care sa-mi placa si am gasit modelul de M4 de fibra de sticla, pentru BMW e46.

O comand. Tipul care mi-a raspuns, Adi, tare de treaba. Ii povestesc ce si cum, imi spune ca are cateva comenzi in derulare si in vreo saptamana o sa fie gata si bara mea. Il intreb daca bara are prinderi, imi spune ca nu, dar sa ma duc sa o fac si sa o vopsesc si apoi sa ma duc la el in Ramnicu Valcea si mi-o prinde el daca eu nu ma descurc .. mi-a picat fata .. ma rog .. daca tot am o bara de care sa ma ocup, ce mai conteaza inca una?

Peste o saptamana si ceva vine bara de fata:

Aparent era ok. Dupa ceva investigatii gasesc un tip care se ocupa cu fibra de sticla, barci, spoilere, etc ..

Citeste si:  Agentia Creative Ideas - idei creative de a-ti bate joc de oameni

Ma duc si ii arat bara de fata si isi pune mainile in cap. Bara nu era data bine cu fuller, sarea fulerul pe la niste colturi/denivelari, trebuia umplut cu kit apoi .. ma rog .. zice ca o sa se ocupe.

Per ansamblu, a fost o alta experienta proasta si cu tipul cu fibra de sticla. Dar povestea noastra este despre bara de bmw e46, model M4.

Dupa chinuri si injuraturi si saptamani pierdute, o mica privire de ansamblu arata urmatoarele:

  • bara a trebuit taiata si remodelata la faruri, nu se potriveau liniile si arata ca naiba.
  • o trebuit refacut modelul de jos, unde se imbina bara cu buza de dedesubt.
  • intr-o parte bara continua frumos linia aripii interioare, dar in cealalta parte a trebuit sa adugam spoilerului material vreo 6-8 milimetri, ca era prea scurt si nu venea la linie.
  • a trebuit sa cumpar prinderi de pus pe masina si de pus pe spoiler ca sa aiba cum sa stea fix.
  • au trebuit improvizatii si la plasa, ca nici alea nu aveau prinderi si trebuiau fixate in plan curbat, nu drept.

Inca o experienta care m-a facut sa nu recomand nimanui spoilere din fibra de sticla .. din pacate nu merita nervii si timpul, nici daca ar fi oferite pe gratis ..

Citeste si:  Ponturi fotbal de la Succesul Analistilor? Teapa MARE MARE

Daca aveti o experienta asemanatoare, buna sau rea, folositi cu incredere formularul de contact si trimiteti-o pentru a fi publicata.

Salvează

Salvează

Salvează