Vrei advertoriale si publicitate pe ROL.ro? – Mare greseala!

rolPe scurt, am platit aproape o mie de euro pe cateva articole pe rol.ro si mi le-au sters. Apoi am incercat in nenumarate randuri sa dau de ei telefonic sau folosind formularul de contact sau pe Facebook. Pe Facebook mi-au vazut toate mesajele destul de repede si nu s-au obosit sa raspunda.

Ca sa detaliez, am intrat in legatura cu cineva de la conducere si am cumparat doua serii de 5 articole. Pentru ca nu mi s-a oferit posibilitatea sa platesc factura, am acceptat si asa deoarece imi doream acele articole publicate la ei pe site. Nu doresc sa dau nume pentru ca este irelevant, omul reprezenta rol.ro si imaginea rol.ro, deci nu mai conteaza numele lui. Va vei da seama de ce si in cele ce urmeaza.

La vreo jumatate de an dupa ce am publicat ultimul articol, am mai vrut sa cumpar cateva articole pentru mine si cateva articole pentru un client. De omul cu care ma intelesesem initial nu am mai reusit sa dau, ulterior am aflat ca si-a incheiat socotelile cu ei si a plecat de acolo, in momentul de fata fiind altcineva la conducere. Bun! Nu-i problema, exista formular de contact, au numar de telefon pe pagina de contact, au pagina de Facebook, trebuie sa dau de ei, imi spuneam eu.

Citeste si:  Agentia Creative Ideas - idei creative de a-ti bate joc de oameni

Nici o sansa! Initial i-am contactat pentru o noua comanda, iar dupa ce s-a ingrosat gluma si am vazut ca nu raspund la nici o solocitare, am verificat sa vad daca mai exista articolele vechi. Surpriza! Nu mai exista nici articolele vechi. Aprope o mie de euro aruncata pe fereastra, pentru ca noua administratie isi bate joc de vechii clienti. Si nu erau articole ilegale, imorale sau indecente, erau despre soferie, imobiliare, dans, limba romana, etc., adica subiecte decente si scrise frumos, special pentru site-ul rol.ro.

Observand asta, am inceput sa-i contactez din nou folosind toate metodele posibile si sa-i intreb ce s-a intamplat si daca mai republica acele articole. Bineinteles ca nici acum nu am primit nici un raspuns, iar mesajele de pe Facebook au fost vazute foarte repede, dar au fost ignorate, ca si prima data.

Ca sa nu existe dubii, toate mesajele trimise prin formularul de contact si mesajele de pe Facebook au fost politicoase si am vorbit frumos cu ei, cu exceptia ultimului, in care i-am facut nesimtiti si am si argumentat de ce. Ignoranta de care au dat dovada m-a facut sa scriu acest articol, sper sa ajunga acolo unde trebuie si sa fereasca alti doritori de o teapa a la rol.ro.

Citeste si:  Coinflux.com - un mare NU tranzactionarii de criptomonede prin ei

In concluzie, nu ca ar exista sanse :)), dar daca cumva exista, nu recomand nimanui sa-si faca de lucru cu rol.ro in varianta actuala, sunt instabili, neseriosi si n-au nici macar bunul simt sa raspunda la solicitari.

Daca aveti o experienta asemanatoare, buna sau rea, folositi cu incredere formularul de contact si trimiteti-o pentru a fi publicata.