Auto Chelu Brasov si sculele lor performante

Asa ii ai multumiti, procedand ca cei de la vulcanizarea lui Chelu din Brasov, de pe Avram Iancu nr 87.

Am apelat la ei acum 2 ani, cand am avut nevoie de roluirea a 4 jante de aluminiu. M-au rezolvat oamenii intr-o singura zi, indreptand si roluind 4 jante de 18″ care erau destul de patrate. N-au crezut ca vor iesi atat de bine precum au iesit si nici eu n-am crezut pana nu am vazut.

Dar nu asta e subiectul acestui articol, ci sculele pe care le au pentru dejantat, incaltat si echilibrat.

Mi-am cumparat la inceputul anului un set de jante pe 19″, le-am vopsit in camp elecrostatic, frumos, sa se potriveasca cu masina, apoi am ajuns din nou la Chelu cu 2 jante si cu 2 cauciucuri, sa le incalt. Toate bune si frumoase, au zis ca ma ajuta.

Am pregatit jantele (de 9,5J), am pregatit cauciucurile (de 235/35/19) si am inceput sa le povestesc si sa le explic faptul ca aceasta operatiune este foarte complicata, ca jantele sunt foarte late, cauciucurile considerabil mai inguste si ca trebuie grija maxima la incaltat, ca sa nu zgariem jantele, ca m-au costat o mica avere 🙂

Buuunn .. m-au vazut ca sunt putin panicat de eventualele pericole si s-au pus pe treaba .. si in acelasi timp Chelu imi explica ce masinarii au .. deci .. pe scurt explic, pentru ca n-am tinut minte tot 🙂 .. ei sunt singurii din tara (cel putin momentan) care au masina de echilibrat care iti indica cum si cat sa mai sucesti cauciucul pe jante, astfel incat echilibratul final sa presupuna cat mai putin plumb pe jante si sa se apropie cat de mult se poate de perfectiune.

Citeste si:  Tot ce trebuie sa stii despre Cuba - o experienta ce merita traita macar o data in viata

Pe langa asta, masina de incaltat/descaltat este una extrem de moderna, angajatii nu mai trebuie sa traga de nimic, sa ridice nimic, practic ei nu mai obosesc deloc sau aproape deloc cand manevreaza jantele si cauciucurile.

Asa se intampla cand un patron investeste zeci de mii de euro in aparatura ultramoderna.

De putine ori sunt total multumit de un serviciu, iar asta este unul din ele. Saptamana viitoare o sa ajung iarasi la Chelu, deoarece mi-am cumparat alte 4 cauciucuri de vara pentru jantele de 19″ si ma deplasez de la Bucuresti la Brasov numai ca sa ma duc la el sa mi le puna. Precizie maxima si nu ma aleg cu jantele zgariate, asa cum am patit in alte randuri cu jante mai mici si vulcanizari mai putin profesioniste.

Ca si preturi, nu sunt cei mai ieftini, dar daca ai niste jante la care tii, atunci nu mai conteaza 10-20 ron in plus. Deci:

  • incaltatul si echilibratul m-a costat 60 ron la 2 jante;
  • fiecare operatiune ce implica rotirea cauciucului pe janta pentru o echilibrare perfecta mai costa 10 ron.

Din punctul meu de vedere a meritat. Tot la el o sa ajung 🙂

Pentru doritori, astea sunt datele lor de contact:

Citeste si:  Coinflux.com - un mare NU tranzactionarii de criptomonede prin ei

Am sa incerc sa fac niste poze la aparate cand ajung pentru cele 4 cauciucuri de schimbat.

Update! Am ajuns, am rezolvat, sunt multumit.

Pozele cu aparatele:

Salvează

Salvează

Salvează

Ai ajuns si tu la Chelu? Lasa mai jos impresia cu care ai ramas.