Noua serie de laptopuri abordabile ASUS VivoBook

Vesti bune pentru toti cei care apreciaza aceasta marca de laptopuri si care sunt in cautare de un laptop nou. Marca anunta lansarea unei noi game de laptopuri ASUS VivoBook, serie care se inspira din street art.

ASUS a lansat noua campanie marketing botezata #WowTheWorld pentru a promova noua gama de laptopuri Vivo Book. O gama noua care, conform constructorului, se vrea a fi mai tanara si mai dinamica. Pe scurt, o gama care se adreseaza publicului mai tanar care are nevoie de laptop pentru scoala sau pentru facultate.

Pentru a seduce « generatia Z » dupa cum o numeste marca, ASUS a decis sa isi indrepte atentia spre concepte mai noi. Culori unice, inspirate din street art si design ultra modern, asa am putea caracteriza in cateva cuvinte noua gama. Laptopuri care vor fi propuse cu carcase metalice. Este si cazul pentru VivoBook S14 si VivoBook S15. Exista si varianta din plastic pentru VivoBook S14 si S15.

Pentru moment, se stie ca toate laptopurile din gama noua vor beneficia de procesorul Intel Corepana la versiunea i7. Unele modele vor beneficia si de o placa video Nvidia.

Si, pentru cei care au nevoie de o putere mai mare de calcul grafic, modelele de 14 inchi pot integra optiunea NumPad.

Tastatura este formata dina taste patrate si plate, spatiate pentru o atingere mai placuta si mai eficienta. Laptopurile Asus VivoBook sunt dotate cumai multe porturi USB 3.0 precum si cu un port USB-C. Wi-Fi 6 si Bluetooth sunt in egala masura prezente pe aceste laptopuri noi.

Citeste si:  ASUS ExpertBook B14, un ultrabook subtire si usor

VivoBook S14 (S433) et S15 (S533)  vor fi disponibile in cursul acestei luni la un pret de 699 de euro in timp ce Les VivoBook S14 (S413) et S15 (S513)  vor fi disponibile tot luna aceasta la un pret de 499 de euro.