ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe, o tastatura gamer premium

Cu noua tastatura ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe, Asus propune o noua arma de joc pentru toti gamerii. Tastatura face parte din gama Asus Republic of Gamers. O tastatura care se poate folosi atat fara cablu cat si cu cablu.

ROG, in spatele acestor trei litere se declina o gama de produse ale gigantului Asus destinate gamerilor din intreaga lume. Marca propune PC-uri destinate gamerilor, laptopuri gaming dar si accesorii precum casti, mouse-uri si tastaturi.

ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe, o tastatura gamer premium

Aceasta nou-venita a marcii Asus ofera trei tipuri de conectivitate. Adica, o conexiune cu fir cu computerul prin intermediul unui port USB, o conexiune RF 2,4 GHz furnizata prin intermediul unui adaptor USB Nano sau prin intermediul unei conexiuni Bluetooth.

De notat este faptul ca, in modul fara fir, Asus anunta o autonomie a tastaturii de aproximativ 70 de ore. Timpul de raspuns in acest mod este ultra rapid cu o latenta aproape de zero, chiar si atunci cand iluminarea RGB este activata.

De altfel, conectivitatea Bluetooth ii permite utilizatorului sa conecteze tastatura la maxim trei aparate simultan si trecerea de la un dispozitiv la altul cu mare usurinta.

Citeste si:  Telefonul Huawei Pro 20, o noua inovatie a camerei foto

Taste mecanice interschimbabile

Asus a anuntat ca aceasta tastatura ar putea fi echipata cu taste ROG NX RED, NX Blue sau NX Brown. Dupa cum spuneam si mai sus, tastele sunt retro illuminate pentru a oferi un stil aparte tastaturii. Taste translucide cu alte cuvinte. Asus a mai declarat faptul ca a integrat un fel de spuma in acest model de tastatura premium lansat recent pentru un sunet mai discret atunci cand gamerul se afla in plina sesiune de joc.

Tastatura fara fir ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe urmeaza sa fie disponibila incepand cu luna mai. Pretul nu a fost inca comunicat insa il vom afla cu siguranta in viitorul apropiat.

Sursa: https://www.planet-sansfil.com/informatique/rog-strix-scope-nx-wireless-deluxe/