Peste 18 milioane de PC-uri incorporeaza SSD-uri Kingston cu controllere Phison

Kingston Digital Europe Co LLP, afiliat Kingston Technology Company Inc., lider independent in ceea ce priveste productia de memorii anunta livrarea a peste 18 milioane de controllere Phison de la inceputul colaborarii si pana in prezent. Colaborarea dureaza de mai bine de 10 ani pentru productia de USB-uri si ulterior de SSD-uri.

Cele doua companii au investit impreuna in 2010 intr-o noua entitate cu scopul de a crea solutii incorporate menite sa optimizeze procesul de productie si livrare pe piata a produselor portabile. Atat Kingston cat si Phison impartasesc si folosesc expertiza in inginerie, vanzari, productie si procurement.

In ultimii cinci ani, controllerele Phison au inceput sa fie incorporate in SSD-uri Kingston, inclusiv in cele dedicate utilizatorilor profesionisti. La inceputul anului s-a implementat cel mai rapid SSD NMVe PCIe din lume, conceput special pentru mediul enterprise. O solutie capabila sa elimine problemele traficului de date legate de stocare.

Suntem foarte norocosi ca am avut oportunitatea de a colabora indeaproape cu Kingston in ultimul deceniu, a marturisit KS Pua, presedinte si CEO al Phison. Ne angajam sa livram cele mai competitive produse de ultima generatie, inclusiv solutii NVMe SSD si UFS, in linie cu pozitia de lider detinuta de Kingston in tehnologia NAND Flash.

 Echipele noastre de business si de ingineri din ​​Taiwan si SUA au lucrat impreuna foarte eficient in ultimii ani, a declarat Valentina Vitolo, managerul FLASH Business – EMEA.

Citeste si:  ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe, o tastatura gamer premium

Phison aduce acestei industriii un nivel ridicat de expertiza in cercetare si dezvoltare si expertiza pe zona de controllere. Aceste atuuri au ajutat Kingston sa aduca pe piata multe solutii tehnologice bazate pe memorie flash pentru un numar mare de producatori de echipamente si clienti finali.