NOU: Design antimicrobian pe laptopurile Acer, pe bază de ioni de argint

thumbnailAcer, unul din cele mai iubite branduri de laptopuri accesibile, introduce noi soluţii antimicrobiene pentru echipamentele sale moderne. Ce presupune prima linie de apărare de la Acer şi de ce fanii acestui brand atat de iubit au primit atât de încântaţi această veste?

În ultimii ani mulţi utilizatori au fost oripilaţi la citirea ştirilor care spuneau că există mai mulţi microbi pe tastatura laptopului sau pe telefonul smart decât pe vasul de WC. Având în vedere că multe persoane lucrează 6- 8 ore pe zi la un laptop (sau îl folosesc în alte scopuri), că mănâncă deseori sau beau cafeaua deasupra tastaturii, folosesc tastele cu mâinile murdare sau pur şi simplu transpiraţia de pe mâini ajunge pe taste, este de înţeles de ce această zonă este atât de predispusă acumulării microbilor.

De aceea, conform informatiilor gasite pe Acer Corner blog, a devenit o preocupare tot mai mare să cunoasca felul în care se pot menţine cât mai curate suprafeţele echipamentele IT cu care se lucreaza zilnic. Plecând de la această premisă, Acer a încercat să vină în ajutorul utilizatorilor şi fanilor săi cu soluţii noi antimicrobiene. Acestea vizează reducerea acumulării microbilor pe zonele care sunt des atinse (cum sunt tastele unui laptop). Designul antimicrobian de la Acer acoperă o mare suprafaţă exterioară a echipamentului, protejându-l mai bine şi ajutându-l să rămână mai curat o perioadă mai Iungă de timp.

Citeste si:  Programe gratuite pentru arhivarea si dezarhivarea fisierelor

Laptopuri acer cu design antimicrobian cu ioni de argint

thumbnail (1)

Acer a abordat problema acumulării microbilor pe echipamentele IT cu o viziune inovatoare, introducând un design cu ioni de argint care acoperă o gamă extinsă de suprafeţe. De la şasiu până la tastatură, de la ecran până la suportul tactil, de la balamale până la cititorul de amprentă, nicio parte nu a fost neglijată. Ideea din spatele acestei tehnologii revoluționare este simplă, dar eficientă: ionii de argint, aceste particule mici și foarte reactive, sunt incorporați sau aplicați pe suprafeţele expuse și vulnerabile. La atingere, ionii de argint inhibă rapid și eficient dezvoltarea microbilor, reducând semnificativ rata lor de înmulțire.

Această abordare inteligentă asigură că suprafeţele echipamentelor Acer rămân curate pentru o perioadă mai lungă de timp, contribuind la menținerea igienei într-o lume în care interacțiunea constantă cu tehnologia este inevitabilă. Cu aceste soluții antimicrobiene inovatoare, Acer nu doar că redefinește standardele de curățenie și siguranță în industria IT, dar demonstrează și angajamentul său ferm față de satisfacția și binele clienților săi. Acest design inovator cu ioni de argint deschide drumul către o experiență informatică mai sănătoasă și mai igienică pentru utilizatori, redefinind felul în care interacționăm cu tehnologia în lumea modernă.

Corning Gorilla Glass – o sticlă anti microbi de la Acer care stopează creşterea microbilor

Prin integrarea ionilor de argint ca agenţi anti microbieni în sticla Corning Gorilla Glass, suprafaţa ecranelor de laptop sau tablete va fi mai protejată în faţa dezvoltării microbilor. O cantitate foarte mică de ioni de argint curge pe suprafaţa din sticlă şi astfel curăţă bacteriile. Sticla este practic mai puţin expusă la bacteriile care deseori duc la formarea de pete şi chiar a unui miros neplăcut. Şi mai există câteva avantaje conexe ale acestei sticle antimicrobiene: afişajul devine mai rezistent în timp şi rezistent la zgârieturi.

Citeste si:  MacBook Air 2022 M2: incarcare dubla sau incarcare rapida?

Pentru ce produse Acer sunt valabile tehnologiile antimicrobiene cu ioni de argint?

Practic cam toate produsele Acer care permit instalarea acestei pelicule cu ioni de argint pot fi livrate cu 360 grade antimicrobial feature: laptopurile, tabletele, monitoarele şi alte accesorii. Deja fanii Acer pot achiziţiona astfel de echipamente protejate mai bine împotriva microbilor, iar printre bestselleruri se numără laptopul TravelMate Spin P4, modelul Acer Enduro Urban N3, Laptopul Swift 5 şi Acer Chromebook Spin 512.