Lenovo Go Wireless Charging Kit, incarcare fara fir pentru notebook-ul tau

Cu noul Lenovo Go wireless charging kit, marca Lenovo dezvaluie un concept cel putin interesant pentru incarcarea fara fir pentru un notebook. Totul devine mult mai rapid prin intermediul unui port USB-C.

Atunci cand lucram la laptop acasa, mai ales de cand cu telemunca, mai uitam din cand in cand sa punem dispozitivul la incarcat sau avem nevoie rapida de incarcare. Pe langa faptul ca mai avem cabluri de la mouse, de la imprimanta si multe altele. Drept urmare, cea mai potrivita solutie este aceea de a avea o statie de munca care sa ne permita sa incarcam rapid laptopul fara sa fim nevoiti sa ne ocupam de cabluri.

Odata cu inventarea USB-C, regasim pe piata huburi multiport care sunt in masura sa se ocupe de toate acestea. Lenovo merge mai departe si ne propune o solutie de incarcare fara fir pentru laptopuri.

Lenovo Go Wireless Charging Kit, un birou si un port USB

Cu noua sa solutie, Lenovo propune un concept nou-nout care ne permite sa incarcam orice laptop cu forma de 13 sau 14 inchi, fara fir. Principiul este extrem de simplu, este vorba despre un fel de conector care se prezinta sub forma unei role care se fixeaza dedesubtul laptopului si care este dotata cu un USB-C care se conecteaza la laptop.

Citeste si:  Microsoft vrea ca aplicatia pentru Android sa devina stilul sau Fluent Design

A doua parte a Lenovo Go Wireless Kit este compusa dintr-o placa rectangualara tip aluminiu care se va conecta la o priza de curent. Mai apoi nu iti ramane decat sa asezi laptopul pe un suport pentru ca acest kit sa inceapa sa incarce laptopul.

Lenovo anunta ca Lenovo Go Wirless Kit este in masura sa furnizeze o putere de incarcare de 65W. Solutia sa de incarcare este compatibila cu orice laptop sau notebook de 13 sau 14 inchi si este compatibila cu Windows, Mac si Linux.