iPhone 8, un telefon intre vechi si nou

O nou generatie de iPhone, iPhone 8 introduce un design complet nou, din sticla.

Design. Privit din fata, noul iPhone 8 pare acelasi telefon. Dar partea sa din spate renunta la aluminiu in favoarea sticlei, doar rama fiind din aluminiu. Cu alte cuvinte, prezinta o evolutie estetica plina de prospetime. In plus, doua noi culori isi fac aparitia- un gri elegant si un finisaj care imbina de minune auriul rozaliul.

Confort. Fata de cele mai recente modele de telefoane smartphone Android, partea din fata a telefonului iPhone 8 nu este acoperita in intregime de un ecran gigantic. Confortul sau este remarcabil datorita marginilor sale superioare si inferioare. Vei putea prinde deci telefonul cu un gest rapid si sigur.

Durabilitate. Daca iti vei proteja telefonul cu ajutorul unei huse, te poti bucura de telefonul iPhone 8 cel putin patru ani, fara probleme majore. Dar sticla sa, chiar daca este extrem de rezistenta si performanta, nu rezista atat de bine la socuri, ca si aluminiul. Dar atunci cand vine vorba despre soliditate, sticla are un atu in plus- este mai putin sensibila la zgarieturi, fata de aluminiu.

Fotografii- progrese considerabile. De vreo doi ani, telefoanele smartphone precum Samsung sau LG au depasit iPhone-urile in ceea ce priveste fotografiile. Dar Apple a luat masuri cu ajutorul noului sau iPhone 8 care prezinta progrese considerabile si evidente.

Citeste si:  De la 5G la telefoane pliabile

Un ecran mai fidel. Ecranul noului telefon de la Apple se adapteaza luminii ambientale. Isi schimba in permanenta culorile pentru ca tu sa ai impresia ca sunt asa cum trebuie. Cel mai adesea, diferenta este imperceptibila.

Singurul repros pe care l-am putea aduce acestul telefon? Pretul sau, putin cam piperat. Sa nu ne mai mintim deci. In anul 2017 pentru a-ti putea cumpara un telefon cu adevarat performant, ai nevoie de cel putin 800-900 de euro.

Dar daca vrei sa te bucuri de cele mai bune poze sau videoclipuri, de cele mai bune culori si de o ergonomie minunata,  de o rapiditate in reactie si de un meniu mai simplu, chiar se merita.