Avantajele utilizarii camerei auto

Avantajele utilizarii camerei autoPeste hotare folosirea camerelor auto este normala, de multe ori inregistrarile video tinand locul martorilor in caz de accident. Si in Romania numerosi soferi aleg sa achizitioneze un astfel de produs datorita avantajelor pe care le ofera

O camera auto ajuta la cresterea increderii in sine a soferului si cresterea sigurantei in trafic. In cazul in care se intampla un accident, soferul poate demonstra mai usor ca vina nu ii apartine si cel cu adevarat vinovat poate fi tras la raspundere mai repede. Folosirea unei camera video schimba modul in care traficul este privit, de multe ori chiar ajutand la relaxarea conducatorului auto.

Camerele auto sunt de regula montate pe bordul masinii dar pot fi montate si spre interior, pentru amuzamentul celor care calatoresc si doresc sa creeze amintiri frumoase. Orice sofer care doreste sa achizitioneze un astfel de produs trebuie sa stie ca exista mai multe modele pe piata, ele gasindu-se la preturi accesibile pe site-urile de reduceri.

De exemplu, pe iareduceri.ro se gasesc atat camere video simple de bord, cat si camere duble, perfecte pentru distractia pasagerilor. Aceasta din urma surprinde imagini atat din interiorul masinii, cat si din exterioarul acesteia, in acelasi timp inregistrand pe cardul microSD atat traseul parcurs, cat si viteza de deplasare.

Citeste si:  Whirlpool este prima marca care conecteaza electrocasnicele la Apple Watch

Toti cei care utilizeaza un astfel de produs trebuie sa tina cont de implicatiile juridice. Este interzis conducatorilor auto aplicarea pe parbriz a unor accesorii care restrang vizibilitatea, astfel ca, montarea camerei se va face corect, fara a crea probleme de acest gen. Inregistrarea imaginilor in trafic reprezinta o prelucrare a datelor cu caracter personal iar reglementarile in acest domeniu au scopul de a asigura dreptul la viata privata. Toate detaliile cu privire la aceste reglementari se pot gasi in Legea 677/1001.

Pe IaReduceri, un site de reduceri cu state vechi, soferii pot achizitiona nu doar camere video pentru mai multa siguranta in trafic, ci si numeroase alte produse pentru masina cum ar fi GPS, aspirator auto, husa auto cu masaj si incalzire, dezumidificator, suport pentru telefon si chiar si acumulator auto de urgenta. Pentru mai multa ordine pot achizitiona un organizator scaun auto, iar daca doresc o bautura calda in timpul lungii calatoriei, pot achizitiona o cana electrica. Cert este ca pe acest site se vor gasi numeroase produse extrem de folositoare, la preturi potrivite oricarui buzunar.