Lada frigorifica, o optiune interesanta de stocare

Pe piata, exista congelatorul clasic, incorporat in frigider si lada frigorifica, oferind metode de stocare a alimentelor diferite. Inainte de a opta pentru una din aceste metode trebuie sa iti listezi nevoile pentru a fi sigur ca alegi produsul potrivit pentru tine. Spre exemplu, lada frigorifica este perfecta pentru stocare insa nu poti aranja alimentele in mod eficient. Un congelator este echipat cu mai multe rafturi, drept urmare beneficiezi de mai multe zone pentru a reusi sa gasesti alimentele dorite.

Arta de a alege cea mai buna lada frigorifica

Nu este o idee buna sa cumperi primul model pe care il vezi cu ochii deoarece o cautare trebuie sa fie mult mai minutioasa. Fie vrei sa ai lada frigorifica acasa pentru a depozita care si legume, fie detii un restaurant, alegerea unei lazi frigoifice trebuie sa fie una precisa. Trebuie sa tii cont de faptul ca, de obicei, o lada frigorifica este dotata cu un sistem de racire static ce permite aranjarea alimentelor in functie de zonele de temperatura.

Atentie la capacitatea lazii frigorifice

Deoarece lada frigorifica este destul de spatioasa, poti pune in ea mai multe alimente, carne sau legume. Unele vor fi stocate pentru o perioada mai lunga de timp cum ar fi legumele congelate, uneori vei si uita de existenta lor. Drept urmare, trebuie sa alegi o lada frigorifica tinand cont de componenta familiei tale si de activitatea pe care o desfasori. Pentru o persoana, o capacitate de 150 de litri maxim va fi mai mult decat suficienta. Pentru o familie de doua-trei persoane este nevoie de o lada frigorifica de minim 250 de litri. Versiunile mai importante sunt rezervate locuintelor cu minim 4 persoane.

Citeste si:  Alegerea electrocasnicelor din bucatarie

In privinta pretului, trebuie sa stii ca exista mai multe criterii de care trebuie sa tii cont deoarece cunosti deja capacitatea, dimensiunea, tipul de deschidere, consumul energetic si puterea de congelare. Un model mai performant depaseste adesea 2000 de lei.

Sursa: https://www.mediacritik.com/le-congelateur-coffre-est-tres-interessant-pour-le-stockage/