Huawei Matebook D16 – primul laptop cu tastatura numerica de la Huawei

matebook-d16-vi5c_coverMobilitatea si adaptabilitatea sunt atribute ce caracterizeaza fidel societatea de azi. Zi de zi, lumea este intr-o constanta miscare, atat in viata personala, dar si la locul de munca sau la scoala. Este important astfel ca o persoana sa aiba la indemana echipamentul de lucru sau de studiu potrivit, pentru a face fata provocarilor zilnice in cel mai bun mod.

Huawei Matebook D16 este primul laptop cu tastatura numerica propus de compania chineza al carui nume se afla deja pe buzele a milioane de iubitori de tehnologie din intreaga lume. Acest mic detaliu inseamna in primul rand o productivitate mai mare pentru cei care lucreaza cu cifrele: contabili, auditori, manageri, programatori, studenti la facultati cu profil economic.

Huawei este una dintre cele mai mari companii producatoare de echipamente de telecomunicatii si dispozitive smart din lume. Cu o experienta de peste 30 de ani in domeniu si o prezenta in peste 170 de tari, Huawei dirijeaza lumea tehnologica catre un viitor plin de inovatie, mai inteligent, mai eficient si o experienta personalizata. Noul laptop cu tastatura numerica este cu siguranta un pas in fata si o dovada ca acest brand este receptiv la cerintele si nevoile fanilor sai.

Citeste si:  Progresul incredibil în tehnologia jocurilor

Huawei Matebook D16 – un laptop performant intr-un corp generos

Un laptop cu o performanta de neegalat, D16 este echipamentul perfect pentru oricine lucreaza cu cifre si nu doar atat. Cu un ecran IPS de 16 inch, o rezolutie de 1920 x 1080 si un uimitor raport display – body de 90%, plasat cu grija intr-un corp slim ce cantareste doar 1,7 kg, acest laptop poate fi instrumentul zilnic perfect pentru indeplinirea sarcinilor de studiu, munca sau relaxare.

Procesorul oferit de Intel (a 12-a generatie) si SSD-ul de 512 GB NVMe PCIe, vor satisface aproape toate cerintele aplicatiilor si programelor actuale. Mobilitatea este un factor important in ziua de azi, de aceea Huawei a folosit o baterie de 60Wh pe baza de litiu polimer, pentru orele lungi petrecute la birou.

Conectarea, transferul si cautarea intre dispozitive se face acum mai usor ca niciodata, iar asocierea cu device-uri precum casti, mouse-ul sau imprimanta se va realiza instant, in momentul apropierii acestora de laptop.

Tastatura numerica ideala pentru introducerea cifrelor

Potrivit SiteX, una dintre cele mai bune functii ale laptopului Huawei Matebook D16, este prezenta tastaturii numerice. Aceasta este o aditie importanta pentru toti cei care au munca axata pe introducerea de date. Acest avantaj major este de cele mai multe ori o raritate in acest tip de dispozitiv, de aceea Huawei a valorificat spatiul vast pe care acest laptop il ofera si a prezentat utilizatorilor un nou mod mai bun si mai eficient de a procesa datele.

Citeste si:  Telefonul Huawei Pro 20, o noua inovatie a camerei foto

Tastatura iluminata din spate va permite lucrul si in situatii de lumina slaba, fiind perfect in orice circumstanta.

In ziua de azi, dinamismul si usurinta de miscare sunt cei doi factori ce influenteaza cel mai mult decizia de achizitie a unui echipament, indiferent ca acesta este un smartphone sau un calculator.

Un laptop precum cel oferit de Huawei reprezinta solutia ideala pentru orice persoana care doreste sa isi eficienizeze munca si sa obtina mai multa libertate de miscare, iar display-ul generos si tastatura numerica vor face din acesta imediat device-ul preferat.