Cea mai buna modalitate de a te conecta automat la contul unui utilizator pe Windows 10

Ti se pare aiurea sa tastezi de fiecare data parola atunci cand iti pornesti computerul sau laptopul? Daca esti in aceasta situatie, trebuie sa stii ca poti automatiza in intregime procesul de conexiune pe PC-ul tau pe care ai instalat Windows 10. Aceasta functie de conexiune automata este integrata in sistemul de exploatare si tot ce ai de facut este sa ii permiti sa se debaraseze de problema conexiunilor frecvente si constante.

Foloseste Netplwiz pentru a te conecta automat la contul de utilizator

Cea mai simpla modalitate de a te conecta automat la contul de utilizator Windows 10 este sa folosesti Netplwiz. Aceasta unealta este pre-construita pe toate aparatele Windows si va trebui sa modifici unele optiuni pentru a activa conectarea automata. Pentru a incepe, pastreaza numele de utilizator si parola la indemana dupa care urmeaza aceste etape:

– Apasa tasta Windows+R si scrie netplwiz. Apasa apoi enter;
– Da clik pe Utilizator in cutia de dialog care iti apare;
– Da click pe contul tau de Utilizator si deselecteaza o optiune care suna cam asa: utilizatorii trebuie sa introduca un nume de utiizator si o parola pe acest computer. Da click pe Apply;

Citeste si:  Razer Pro Click Mini, noul mouse fara fir oferit de Razer

Foloseste o aplicatie pentru a te conecta automat la contul de utilizator

Exista si o aplicatie care te ajuta sa te conectezi automat la contul de utilizator. Daca activezi si dezactivezi in mod frecvent aceasta functionalitate, poate ar fi mai bine sa folosesti aplicatia de care vorbim in locul metodei mentionate mai sus.

Autologon este o aplicatie care iti permite sa activezi si sa dezactivezi cu usurinta functia de conexiune automata, cu un singur click. Este o aplicatia gratuita pe care o poti obtine de pe site-ul web oficial al Microsoft. Este o idee buna daca nu iti doresti ca de fiecare data cand pornesti computerul sa fii nevoit sa introduci un nume de utilizator si o parola.