CES 2019 – HP, Acer si Asus isi dezvaluie noile laptopuri

Daca esti in cautarea unui laptop nou insa nu vrei sa imprumuti calea Mac, exista o multime de variante posibile, prezentate in cadrul CES 2019.

Elite Book x360 830 G5 de la HP, pentru profesionistii preocupati de securitatea online. De la HP, avem laptopul portabil 2 in 1 EliteBook x360 G5 destinat profesionistilor preocupati de securitatea datelor lor. Are un ecran de 13,3 inchi. Apasand pe F2 utilizatorul poate activa un filtru polarizant care limiteaza considerabil unghiul de vedere al ecranului. Pentru cei mai paranoici din fire exista si un obstructor fizic al webcam-ului. Acest laptop va fi alimentat de o tehnologie de ultima generatie, un potential CPU i7 din a opta generatie si pana la 32 GB RAM. Singurul inconvenient este dat de puterea grafica, limitata la GPU Intel HD Graphics 620.

Swift 7 de la Acer. De la Acer, ca noutate avem Swift 7, un model actualizat. Societatea a luat unul din cele mai fine laptopuri din lume si l-a facut si mai mic. Vechiul Swift 7 avea o grosime de 8,98mm in timp ce noul Swift 7 are o grosime de 9,95 mm. Dar Acer reduce bordura de 3mm ceea ce ii confera un raport ecran/carcasa de 92%. Un alt aspect interesant al lui Swift 7 este faptul ca este unul din putinele laptopuri care foloseste Gorilla Glass 6.

Citeste si:  Care sunt programele gratuite de care ai nevoie neaparat?

Laptopuri pentru gameri de la Asus. In ceea ce priveste Asus, apar noile laptopuri TUF, dedicate jocului, echipate cu noile procesoare Ryzen din seria 3000 de la AMD si cu discretele placi videi Radeon. FX505 si FX705 dispun de noul procesor Ryzen 5 355oH AMD si de placile video Radeon RX 560 X. Chiar daca sunt economice la cumparare, aceste laptopuri sunt echipate cu o memorie RAM ce poate ajunge pana la 32 GB.