Huawei MateBook X Pro de la Huawei se dezvaluie incetul cu incetul

Cu ocazia unui Keynote organizat in cadrul IFA de la Berlin, constructorul chinez a dezvaluit o serie de noutati, casti fara fir, ceasuri conectate dar si noua gama de laptopuri, din care face parte si Huawei MateBook X Pro. In timp ce unii se asteptau sa vada prezentarea unui nou smartphone Huawei in cadrul IFA de la Berlin, constructorul a prezentat noul laptop, Huawei MateBook X Pro. Poate ti-a scapat acest lucru, insa Huawei propune de cativa ani deja laptopuri, o gama mica intr-adevar insa extrem de eficiente.

Huawei MateBook X Pro editia 2020 este mai bun, sau este la acelasi nivel cu predecesorii sai ?

Acest nou-venit si-a facut deja un rival, in special in gama ultrabook-urilor de pe piata. Pentru asta, Huawei a integrat in noul sau laptop o multime de tehnologii moderne. Masoara doar 14,6 cm grosime si cantareste doar 1,33 kg. Carcasa este una metalica cu finisaje stabile. Ecranul este Ultra FullView LTPS de 13, 9 inchi. Rezolutia suportata este de 3000 X 2000 de pixeli. De altfel, ecranul este tactil si accepta o conexiune multipunct. Un detaliu interesant, este posibil sa faci capturi de ecran printr-o simpla atingere.

Acest nou venit mosteneste un procesor Intel Core i7-10510U si i5-10210U a 10-a generatie. Bateria folosita este de 56Wh1. Aceasta din urma poate conta pe o incarcare via un adaptor portabil de tip C 65W.

Citeste si:  PC de birou vs. laptop

Conectivitate ultimul racnet. Pentru cei care au obiceiul sa se conecteze la internet de pe laptop si prefera tehnologiile fara fir, de notat este prezenta WiFi 6 si Bluetooth 5.0. Huawei integreaza tehnologia care permite un simplu contact intre un smartphone Huawei si MateBook X Pro sa interconecteze cele doua aparate impreuna.