Huawei MateBook X Pro de la Huawei se dezvaluie incetul cu incetul

Cu ocazia unui Keynote organizat in cadrul IFA de la Berlin, constructorul chinez a dezvaluit o serie de noutati, casti fara fir, ceasuri conectate dar si noua gama de laptopuri, din care face parte si Huawei MateBook X Pro. In timp ce unii se asteptau sa vada prezentarea unui nou smartphone Huawei in cadrul IFA de la Berlin, constructorul a prezentat noul laptop, Huawei MateBook X Pro. Poate ti-a scapat acest lucru, insa Huawei propune de cativa ani deja laptopuri, o gama mica intr-adevar insa extrem de eficiente.

Huawei MateBook X Pro editia 2020 este mai bun, sau este la acelasi nivel cu predecesorii sai ?

Acest nou-venit si-a facut deja un rival, in special in gama ultrabook-urilor de pe piata. Pentru asta, Huawei a integrat in noul sau laptop o multime de tehnologii moderne. Masoara doar 14,6 cm grosime si cantareste doar 1,33 kg. Carcasa este una metalica cu finisaje stabile. Ecranul este Ultra FullView LTPS de 13, 9 inchi. Rezolutia suportata este de 3000 X 2000 de pixeli. De altfel, ecranul este tactil si accepta o conexiune multipunct. Un detaliu interesant, este posibil sa faci capturi de ecran printr-o simpla atingere.

Acest nou venit mosteneste un procesor Intel Core i7-10510U si i5-10210U a 10-a generatie. Bateria folosita este de 56Wh1. Aceasta din urma poate conta pe o incarcare via un adaptor portabil de tip C 65W.

Citeste si:  Cum se pune un formular de sondaj in Blogger

Conectivitate ultimul racnet. Pentru cei care au obiceiul sa se conecteze la internet de pe laptop si prefera tehnologiile fara fir, de notat este prezenta WiFi 6 si Bluetooth 5.0. Huawei integreaza tehnologia care permite un simplu contact intre un smartphone Huawei si MateBook X Pro sa interconecteze cele doua aparate impreuna.