Telefonul Huawei Pro 20, o noua inovatie a camerei foto

Pentru inceputul anului 2018, Huawei propune o noua gama de telefoane smartphone. Huawei are obiceiul de a scoate pe piata mai multe modele de telefoane deodata. In 2017 a aparut telefonul Huawei 10 Plus in acelasi timp cu Huwei P10. Iar in acest an, P20, alaturi de P20 Pro.

Telefonul Huawei Pro 20 este cel mai mare din familia sa, cu cei 6,1 inchi, dispunand de tehnologia AMOLED. Ecranul este de 18, 7 :9 care tinde sa afineze putin marginile in jurul zonei de afisaj. Pe banda inferioara, nici Pro 20, nici versiunea clasica P10 nu afiseaza un logo.

Foarte asemanator cu telefonul Huawei Mate 10 Pro, telefonul Huawei Pro 20 este cel care propune o noua renastere sau era a fotografiei. De ce? Pentru ca are o camera tripla si este primul telefon dotat cu o inteligenta artificiala.

Camera prezinta tehnologia Laica iar fotografiile tale vor fi sublimate de tehonologia Light Fusion, de un zoom hibrid puternic si performante incredibile atunci cand lumina este mai scazuta. Vei obtine poze cu adevarat perfecte mereu. Cliseele profesionale vor fi obtinute fara sa depui prea multe eforturi.

Designul telefonului- faimoasa « adancitura » sau « gaura », inspirata de la bretonul de pe iPhone este principalul element de design ce se poate retine in cazul noului telefon.

Citeste si:  Cum sa faci bani online

In orice caz, este un design perfect. Are rame metalice, cu curbe rotunjite, foarte placute atrunci cand tii telefonul in mana. Corpul sau este din sticla 3D securizata deci este cu adevarat unic si remarcabil.

In plus, producatorul garanteaza eleganta, practicitate, dar si rezistenta la apa si la praf. Deci poti sa faci cele mai frumoase poze si atunci cand ploua afara.

Deci daca bugetul iti permite, ar fi bine sa achizitionezi noul model de Huawei Pro 20. Am putea spune ca este cel mai bun model de telefon care se vinde la ora actuala pe piata.