Dupa ce a criticat App Store, Elon Musk se va inspira?

Conform unui nou zvon, Tesla ar putea lansa echivalentul App Store pentru vehiculele sale.
Relatiile dintre Tesla si Apple sunt extrem de complicate. In realitate, Elon Musk, presedintele companiei Tesla nu scapa nicio ocazie de a critica firma din Cupertino, fie pentru a calca in picioare App Store si sistemul inchis specific iPhone, fie pentru a-si exprima parerea cu privire la Epic Games, in cadrul conflictului care opune App Store dezvoltatorului Fortnite.

Daca ar fi sa dam crezare noilor zvonuri, Tesla ar putea propriul sau magazin de aplicatii pentru masini electrice, cu o functionare similara cunoscutului magazine App Store. Conform informatiilor oferite de site-ul The Driven, ideea unui magazin echivalent cu Appe Stor pentru masinile Tesla a inceput sa circule dupa o actualizae a interfetei acestor vehicule, care a permis utilziatorilor bara de icoane in partea inferioara a ecranului tactil.

Un magazin de aplicatii pentru masinile Tesla?

Si, incetul cu incetul, lucrurile incep sa se precizeze. The Driven aduce in discutie un tweet al lui Sawyer Meritt, un investitor Tesla care este considerata o persoana foarte bine informata. In postarea de pe Twitter acesta din urma a scris “Zvonurile spun ca ceva similar i se va intampla curand unui obiect cu patru roti care incepe cu litera T.”
Acest tweet este insotit de un clip video cu prezentarea App Store de catre Steve Jobs in urma cu mai bine de 14 ani.

Citeste si:  Rivalul lui Tesla incheie un parteneriat important cu aceasta companie franceza

Acest tweet a fost reluat mai apoi de catre contul Twitter al Teslascope, o companie care furnizeaza servicii conducatorilor de masini Tesla. Pe langa faptul ca a distribuit publicatia lui Meritt, Teslascope a adaugat unele detalii. Conform acestuia, Tesla lucreaza la propriul App Store incepand cu luna mai a anului 2021. Si, compania vrea sa lanseze acest magazin virtual de aplicatii inainte de livrarea primelor modele de Cybertruck.

Sursa: https://www.presse-citron.net/apres-avoir-critique-lapp-store-elon-musk-va-t-il-sen-inspirer/