Tesla lanseaza in sfarsit Cyberquad insa vei fi dezamagit…

Tesla tocmai a lansat Cyberquad…sau mai degraba versiunea pentru copii…comercializata la un pret de 1900 de dolari, “Cyberquad for Kids” are o viteza maxima de 16km/h pentru o autonomie de 24km. Tesla nu a spus pentru mement nimic despre o eventuala versiune pentru adulti…

Tesla a lansat in mod oficial Cyberquad in magazinul sau online american la un pret de 1900 de dolari…sau cel putin o versiune in miniatura pentru copii. Pentru moment, produsul nu este disponibil in Europa. Clientii americani care comanda Cyberquad for Kids pot spera sa isi primeasca produsul in doua-patru saptamani. Adica chiar inainte de Craciun daca au noroc.

Acest Cyberquad este mai mult decat o jucarie de lux pentru copii, este noul mebru al gamei de vechicule Tesla “Cyber”. Atunci cand Elon Musk a dezvaluit Cybertruck in 2019, antreprenorul si-a permis un “One More Thing” in genul Apple pentru a dezvalui un quad dotat cu acelasi design, botezat Cyberquad.

Tesla lanseaza in sfarsit Cyberquad

Elon Musk a confirmat deja faptul ca mara ar putea lansa un Cyberquad. Insa, pentru moment, Tesla nu a dat mai multe informatii in legatura cu acest subiect. Acest Cyberquad for Kids nu are nimic impresionant pe hartie. Viteza maxima este de 16km/h si o autonomietotala de doar 24 de kilometri pe ora. Cu alte cuvinte, ai cu ce sa te distrezi mai bine de o ora inainte de a fi nevoit sa incarci din nou vehiculul.

Citeste si:  Cum rămâi calm la volan - sfaturi utile pentru șoferii grăbiți

In plus, vehiculul nu este pus spre vanzare pe site-ul Tesla dedicat vanzarilor de vehicule ci in magazinul constructorului care propune machete, brelocuri, cani si alte gadgeturi si obiecte de colectie.

Alte informatii

Prductia pentru Cybertruck trebuia sa inceapa initial la sfarsitul anului 2021 insa pandemia si penuria mondiala in privinta componentelor a determinat Tesla sa amane inceputul productiei pentru inceputul anului 2022. Cu siguranta vom afla mai multe lucruri cu privire la acest subiect in urmatoarele saptamani.

 

Sursa: https://www.presse-citron.net/tesla-lance-enfin-le-cyberquad-mais-vous-allez-etre-decu/