SxS-ul sport cu lățimea 60 inch CFMOTO ZForce 800 EX este un partener ideal pentru off-road

image001Seria de SxS-uri sport CFMOTO ZForce include modelul cu lățimea 60 inch, ZForce 800 EX, un vehicul 4×4 de teren perfect pentru pasionații de viteză în off-road. Acest side-by-side de putere mare deține componente de ultimă oră și tehnologie avansată, pentru a furniza cea mai bună experiență de riding pe teren dificil. Descoperă toate modelele de ATV-uri și SxS-uri CFMOTO de ultimă generație, alături de o colecție diversificată de echipamente de protecție pentru rideri și accesorii multiple.

CFMOTO ZForce 800 EX se afirmă prin atribute tehnice înalte și dotări cuprinzătoare, diferențiindu-se astfel de multe modele concurente la care veți regăsi accesoriile respective ca opțiuni. Modelul se remarcă printr-un design modern și atractiv și este disponibil cu trei variante de culoare: pe albastru, alb și portocaliu. Din punct de vedere al motorizării, acest side-by-side sport se impune prin motorul solid V-twin, 4 timpi, pe răcire cu lichid, 8 valve, 800 cc, SOHC, pe injecție electronică și cuplat la o cutie automată CVTech cu trepte P / R / N / H / L. La bordul lui ZForce 800 EX veți beneficia cu fiecare ocazie de o plimbare antrenantă, datorită celor 62 de cai putere din dotare.

La capitolul șasiu, CFMOTO ZForce 800 EX impresionează prin echiparea cu suspensiile independente cu braț dublu în A pe față și pe spate, la care se adaugă amortizoarele pe gaz reglabile și frânele pe discuri hidraulice puternice. Pachetul este completat de anvelope 26 X 9-14” pe față și, respectiv, 26 X 11-14” pe spate și de jantele de 14 inch din aluminiu, care conferă vehiculului un aspect modern, complementar performanței dovedite off-road. Modelul permite o gardă la sol înălțată de 11.8 inch, pentru a vă asigura că veți depăși cu brio orice obstacol întâlnit în cale. Troliul de capacitate 1360 kg vine standard, alături de cârligul de remorcare de 2 inch. Datorită accesorizării cu troliu, veți ieși cu mai multă ușurință din situațiile neplăcute pe traseu, atunci când rămâneți împotmolit, de exemplu, într-o zonă cu noroi și apă adâncă.

Citeste si:  Europa primeste un nou constructor de masini electrice

Printre featurile de top ale lui ZForce 800 EX merită amintite următoarele:

 • Portiere
 • Transmisie CVTech de înaltă performanță
 • Lățime 60 inch
 • Un set de anvelope off-road performante marca CST
 • Faruri de înaltă performanță cu proiectoare de ceață
 • Bare de protecție din oțel pe față și pe spate
 • Jante 14 inch din aluminiu CFMOTO
 • Amortizor premium ajustabil
 • Servodirecție EPS (Electronic Power Steering)
 • Cabină certificată ROPS
 • Centuri de siguranță în 3 puncte cu lumini de alarmă
 • Ghidon reglabil
 • Ecran digital multifuncțional cu acces facil la toate datele necesare călătoriei (vitezometru, ceas, combustibil etc.).

Cockpit-ul este spațios și oferă confort crescut la pilotare pentru rider și un pasager, astfel încât veți avea mereu parte de aventuri memorabile în outdoor alături de SxS-ul sport CFMOTO 800 EX. Vă recomandăm să nu neglijați importanța purtării de echipamente de protecție: căști și cizme off-road, bluze, pantaloni, geci, mănuși, ochelari și să achiziționați echipamente și accesorii numai de la dealeri autorizați, pentru a evita să fiți păcăliți.