Cum alegi husa pentru scaun?

Exista situatii in care, dupa o anumita perioada, ne dorim sa facem schimbari in privinta decoratiunii interioare. Insa, schimbarea completa a mobilierului se poate dovedi a fi destul de costisitoare. Atunci, de ce nu adaugi pur si simplu in decor perne, paturi si huse petnru scaun? Este cea mai rapida solutie dar si cea mai putin costisitoare. Scaunele din bucatarie sau din sufragerie vor beneficia de un look nou si incaperea va arata diferit.

De ce sa alegi o husa pentru scaune?

Exista mai multe raspunsuri posibile la aceasta intrebare. Primul este urmatorul: pentru a-ti proteja scaunele. Dupa cum stim cu totii, achizitionarea unor scaune noi este destul de costisitoare. Drept urmare, daca vrei sa profiti cat mai multa vreme de ele, cel mai bine este sa le acoperi. Husa este perfecta pentru a le proteja si pentru a mai schimba putin atmosfera.

Al doilea raspuns este de ordin estetic. Daca scaunele sunt deteriorate, o husa va fi ideala pentru a ascunde eventualele semne de uzura. Mai poti aseza o husa pe scaun pentru a crea un spirit festiv. Un mic sfat, alege o husa care este usor de intretinut.

Cum alegi cea mai potrivita husa pentru scaun?

Materialul. Pentru a nu aglomera decorarea scaunelor, evita sa folosesti materiale prea grele precum catifeaua sau jersey. In majoriatea din cazuri, husele sunt compuse din bumbac, poliester, elastan, spandex. Cel mai bine este sa optezi pentru un material durabil precum bumbacul.
Culoarea. Culoarea depinde de decoratiunea interioara. Exista culori clasice si minimaliste precum albul, negrul sau griul. Daca vrei sa adaugi culoare te poti orienta spre culori mai vii precum galbenul, portocaliul sau verdele. O alta posibilitate ar fi husa pentru scaun cu motive, cu imprimeuri. Forme geometrice, frunze, flori, toate aceste imprimeuri sunt in special apreciate.

Citeste si:  Ce rochie ti se potriveste daca esti o femeie plinuta ?

Sursa: https://www.mediacritik.com/comment-choisir-housse-de-chaise/