Cele mai puternice SSV-uri de noroi din gama Can-Am Bombardier

image001Lineup-ul de SSV-uri Can-Am gândite pentru traversare prin zone cu noroi înalt este reprezentat de modelele MAVERICK X3 X MR TURBO și MAVERICK X3 X MR TURBO RR, la care se adaugă versiunea cu 4 locuri MAVERICK X3 MAX X MR TURBO RR. Aceste side-by-side-uri de noroi provenind de la constructorul canadian stabilesc standardele prin performanță off road dovedită și putere de top în industrie. Întreaga gamă de SxS-uri Can-Am Bombardier este disponibilă pe ATVRom Harghita la prețuri competitive.

  • CAN-AM MAVERICK X3 X MR TURBO vine echipat cu motorul Rotax ACE 900 cc supraalimentat, în 3 cilindri în linie, răcit cu lichid, EFI. Include filtru de aer de înaltă performanță. Capabil să dezvolte 120 CP, modelul de față Bombardier este înzestrat cu sistemul electronic inteligent de control la accelerație iTC – Intelligent Throttle Control, cu transmisie Quick Response System X (QRS-X) CVT (trepte L/H/N/R/P), cu flux de aer înalt și evacuare strategic amplasată. Dotările standard sunt multiple: diferențial frontal blocabil cu tehnologie exclusivă Smart-Lok, tracțiune selectabilă 2WD / 4WD cu diferențial frontal blocabil și 4WD MUD / 4WD TRAIL. Smart-Lok este o inovație în domeniu, realizată în strânsă colaborare cu liderul pe piață, TEAM Industries. MAVERICK X3 X MR TURBO se caracterizează prin lățimea 64-inch, oferind un avantaj important atunci când pe traseu apar zone înguste pe unde alte vehicule se pot strecura cu greutate. În completarea listei se găsește servodirecția DPS (Tri-Mode Dynamic Power Steering).
  • MAVERICK X3 X MR TURBO RR se impune prin cei 195 cai putere și oferă o cursă a suspensiei de 55.9 cm, tehnologie Smart-Lok și mod 4WD MUD, plus cauciucuri off road 30-inch IPT Cryptid și jante aluminiu 14-inch cu beadlock. Se bazează pe un motor Rotax ACE 900 cc, dotat cu filtru de aer high-performance și are radiator repoziționat pentru a oferi o performanță ridicată. Amortizoarele moderne FOX† 2.5 PODIUM Piggyback cu QS3† permit o experiență de pilotare excelentă pe teren accidentat, precum și în zone cu noroi și apă adâncă. Un alt atu îl reprezintă echiparea cu troliu sintetic de capacitate 2041 kg, un accesoriu esențialîn momentele critice pe traseu.
  • MAVERICK X3 MAX X MR TURBO RR este modelul care poate acomoda în condiții optime riderul și trei coechipieri, fiind destinat celor mai înfocați aventurieri ai drumurilor off road.