Black Friday, ziua marilor reduceri

In luna noiembrie va avea loc in Romania o noua editie a Black Friday, ziua marilor reduceri in majoritatea magazinelor online.

Black Friday este un concept imprumutat de peste ocean, americanii fiind cei care au realizat aceasta zi datorita faptului ca reducerile la tot felul de produse produceau vanzari mari, americanii fiind pur si simplu impulsionati in a cumpara orice datorita scaderilor de pret. Astfel s-a ajuns sa se organizeze o zi speciala dedicata reducerilor de pret. Reduceri, de cele mai multe ori, extrem de mari.

black friday

Black Friday Romania se anunta de un succes si mai mare fata de editia de anul trecut. La aceasta “sarbatoare a reducerilor” au existat magazine care au avut vanzari record, de milioane de euro, din care au iesit multumiti atat proprietarii de magazine, cat si cumparatorii.

Anul acesta, vanzarile se vor axa cu siguranta pe gadgeturile anului 2016, Samsung Galaxy S3 si Apple iPhone 5, cele doua telefoane inteligente care pur si simplu au acaparat majoritatea pietei de telefoane mobile premium.

Samsung Galaxy S6 are deja vanzari mai mari decat “fratele mai mare”, Galaxy S5, Apple iPhone 6 continua sa se vanda in cifre tot mai mari, reusind, foarte probabil, sa-l intreaca in vanzari pe rivalul sau direct S6.

De Black Friday se asteapta vanzari mari si in categoria tebletelor. Samsung nu reuseste sa-i tina piept rivalului de la Apple in confruntarea celor mai bune tablete.

Citeste si:  Renault este afectat puternic de pandemia de covid-19

Magazinele se asteapta la vanzari crescute si in alte doua categorii de produse. Televizoarele super-performante si ultrabook-urile sunt vizate, acestea acoperind o plaja tot mai mare de fani, de consumatori dornici de a detine un astfel de dispozitiv. Smart TV-urile sunt la mare cautare, noi modele aparand in orice moment, facand ca variantele aparute de doar cateva luni sa aiba un pret mult mai mic decat cel initial. O noua reducere de Black Friday vor face din aceste televizoare inteligente, produse accesibile si pentru marea masa de consumatori de tehnologie de inalta generatie.

Ultrabook-urile sunt acele laptopuri subtiri, cu aspect foarte placut si care detin date tehnice mult peste media unui laptop clasic. Se evidentiaza prin memorie de stocare mare, undeva in jurul a 1 TB si memorie RAM de la 4 GB in sus, fiind foarte apreciate de cei care au nevoie de un laptop tot timpul, dar nu sunt dispusi sa care un laptop clasic, greu.

Black Friday, ziua marilor reduceri. Profita si tu!

Salvează