Tablouri potrivite pentru un living

Livingul este o incapere in care petrecem mult timp. Si, pentru ca petrecem atat de mult timp in aceasta incapere a casei, ne dorim ca aceasta sa fie cat mai frumoasa, mai placuta si mai confortabila. Daca simti ca livingul tau necesita o schimbare sau o reimprospatare ai o solutie simpla la indemana: tablourile.

Livingul este locul ideal pentru primirea oaspetilor de aceea este important sa il amenajam in asa fel incat sa fie primitor si calduros. Nu doar alegerea mobilierului este importanta ci si elementele decorative. Printre aceste elemente decorative tablourile sunt cele mai populare.

Atentie la dimensiune

Dimensiunea este un element important de care trebuie sa tii cont atunci cand vine vorba de alegerea unui tablou pentru living. Trebuie sa optezi pentru un tablou al carui format se adapteaza dimensiunii livingului. Pentru un living mai mare poti alege si tablouri mai mari pentru a pune peretele in valoare. Acest lucru este valabil in cazul in care livingul nu este aglomerat cu piese de mobilier. Daca livingul este deja aglomerat cu mobila atunci alege un tablou mai mic. Trebuie sa te asiguri de faptul ca lungimea cadrului tabloului nu depaseste doua sferturi din canapea. Cel mai adesea asezat in fata sau in spatele unei canapele, ansamblul va fi astfel mai armonios.

Citeste si:  Care sunt cele mai interesante strazi din Bucuresti

Un tablou trebuie sa iti reflecte personalitatea. Poti alege un tablou canvas care sa iti scoata in evidenta diferitele pasiuni spre exemplu. Cu toate acestea, chiar daca motivul ales trebuie sa tina cont de personalitatea ta, trebuie sa mai tii cont si de decorul livingului. Tine cont de culorile peretilor, de culoarea canapelei. Nuantele tabloului ales trebuie sa puna in valoare culorile deja prezente in living.

Tine cont de buget

Achizitionarea unui tablou este destul de costisitoare. Fixeaza-ti un buget cu o marja de care sa tii cont in momentul achizitionarii. In functie de tipul si de modelul de tablou ales, pretul poate varia.