Intel Ice Lake, lansarea celei de-a 10-a generatie de procesoare Core

Gigantul american in ale procesoarelor tocmai a anuntat lansarea noii sale generatii de procesoare. Cu alte cuvinte a 10-a generatie pentru modelele Intel Core i3, i5, i7. Un procesor orientat spre laptopuri in special si care poarta numele de Ice Lake.

Atunci cand Intel anunta lansarea unui procesor nou acest lucru inseamna si o schimbare majora in lumea informaticii. O veste buna cu alte cuvinte. Chiar daca a ratat trenul in domeniul smartphone-urilor, este prezent in mediul informatic.

Astfel, marca a profitat de zilele acestea pentru a anunta lansarea celei de-a 10-a generatie de Intel Core Ice Lake.

Ce aduce nou aceasta noua generatie?

Inainte de toate, aceasta noua generatie a fost special studiata pentru pentru a functiona cat mai bine pe laptopuri. Economisire de energie si performante de top. Aceasta noua generatie se distinge in doua game, U si Y. Diferenta dintre cele doua se refera in special la procesor. De notat este prezenta unui suport pentru video Ultra HD High Dynamic Range. Drept urmare o ameliorare tehnologica care va face posibila tehnologia 4K HDR pe laptopuri. De altfel, tehnologia Adaptive Sync este si ea luata in considerare in cadrul acestei noi generatii. Permite jocuri mai fluide, ceva ce Fortnite va include.

In urma cu peste un deceniu, Intel a creat surprize in randul utilizatorilor cu primele sale Centrino. Acestea integrau Wi-Fi si nu mai era necesar sa achizitionezi o cheie USB Wi-fi pentru laptop.

Citeste si:  Minuni savarsite de icoane

De atunci, toate laptopurile sunt dotate astfel. Aceasta noua generatie de Ice Lake vine cu noutati in materie de Wi-Fi, integreaza 802.11, cunoscut si sub numele de Wi-Fi 6.